mandag 27. oktober 2014

Nye lommer

Var på min lokale scrappebutikk, Liv synytt, sist uke for å kjøpe en liten pakke til Arnlaug siden vi skulle på scrappe-hyttetur nå i helga.. Man må jo ha med seg en liten gave når man kommer på besøk ;)

Iallefall så skulle jeg kjøpe noe til Arnlaug, men når jeg fant disse lommene, så falt jeg totalt så jeg måtte jo kjøpe en pakke til meg selv og ;)


Det er vanlige lommer, men med en "flipp"slik at man får flere bilder på siden..
Her er en link til hvordan de er.

Heidi swapp har også designet lommer for Becky Higgins, men pynt i lommene. Jeg trodde pynten var fast i lommene, men de er faktisk løse, slik at kan flytte på pynten slik man vil.. De er rålekre.

Iallefall, når vi var på hytteturen så laget jeg en (dobbel) side med panoramic-lommene.
Bildene er av jentungen som er på fotball-cup. (Jeg har ikke slik fine redigeringsprogrammer, så jeg må bare beklage hvordan bildene er her, for jeg har sensurert alle menneskene på bildene, men det ble ikke så fint, men håper det ikke ødelegger for dere)


Her har jeg brukt sn@p sine photo flips, jeg har skrevet om her.

Jeg laget en lomme med Heidi Swapp vellum med stjerner på. Inni har jeg forskjellig pynt kjøpt på søstrene grene.

Den andre siden:(bildene med den lille gutten på er på den "flappen"Her er "flappen" brettet ut:

Jeg laget en LO med ett av bildene i denne serien, du kan se den her :D
Ha en fin dag  :D

 Linda:D

4 kommentarer:

 1. En hel rad med bilder att vika ut... hmm... så kul! Jag som nyligen har skaffat mej mina första "flip-fickor" att klistra på en annan ficka... måste nog ha sådana här också?! Eller?! *S*

  SvarSlett
  Svar
  1. kan anbefale disse.. :D er blitt veldig glad i både disse lommene og photo-flippene :D
   LØP Å KJØP ;)

   Slett
 2. Så gøye lommer :) skjønner godt du måtte kjøpe til deg selv også thi hi. Sånne må jeg nok få meg;) Jeg har kjøpt Sn@p sine enkle lommer til å lime på, men har enda ikke fått brukt de. Flott dobbel side med mange bilder du hadde laget :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja photo flip'ene er supre de og, har allerede brukt opp en pakke av de.... Kan også anbefale de lommene Heidi swapp har designet, vakre...

   Slett