fredag 31. oktober 2014

Smidigt Project Life

I torsdags fyllde jag år! Brukar inte ställa till med kalas utan hittar på någon kul aktivitet istället. I år åkte min dotter och jag med våra goda vänner tåg till Göteborg för en dag med shopping. Jag började fota redan på morgonen under födelsedagsfrukosten och fortsatte sen under dagen.
Vänster sida

Höger sida
Sen under dryga timman på tåget hem så scrappade jag färdigt uppslaget med hjälp av Becky Higgins Project Life App. Så himla smidigt! Här kan ni läsa ett blogginlägg som Linda skrivit om den här appen. Dessa sidor har jag nu skickat för framkallning och kommer att sätta in dem i en hel 12' plastficka.

Scraphälsning från Sverige
Anna 

3 kommentarer:

 1. Nån som hört något om den appen för android-telefoner? Den ser ju otroligt användbar ut! Jättefina sidor och först trodde jag att det var din egen handskrift och var mäkta imponerad, men nu förstår jag ju att det inte är det. Hur som helst, väldigt snyggt blev det!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack Cornelia för dina fina kommentarer <3 Tyvärr har jag inget hört om appen för android. Men jag tror att trycket är hårt på Becky så den kommer nog snart ;)

   Slett
  2. Bara att vänta och hålla tummarna, alltså. Och förresten, GRATTIS på födelsedagen!

   Slett