torsdag 16. oktober 2014

Oppbevaring hos Jorunn

Ja hva skal man si, jeg fortalte min kjære at jeg måtte se å få laget mitt innlegg om oppbevaring og redigere bildene, hvilke Bilder spør han? Jeg ser på han for en forklaring, du har jo alt på pulten så det må vel bli bare et bilde det!!! Kremt, ja hva skal man med uvenner spør jeg om hehe

Jeg har vært på ikea i kjøkken avdelingen og kjøpt mange av disse, både til de små kortene og de store.


Denne boksen har jeg alle mine inker i og er et must, må innrømme at jeg ikke kunne vise dere hvordan den ser ut inni, da jeg har så mye stablet oppå, men så bruker jeg bare skuffene :)

Denne elsker jeg, og står rett på siden av inkene mine, har snust på de runde men kjøpte isetdet colorbox sine, eneste abret er jo hvor skal jeg oppbevare dem.

Jeg sier igjen hva skulle vi scrappere ha gjort uten Ikea, dette er bildehylla deres men er å superduper til å ha maling og stæsj på.

Her har jeg en valig bokhylle igjen fra Ikea, hvor jeg har alle mine medium, de er litt tyngre derfor måtte jeg ha en hylle som tålte litt tyngde.

Dette er faktisk noe fra guttebutikken grei, ClasOhlson, de og har mye vi scrappere ikke kan klare oss uten :)

Noe(ok jeg innrømmer det mye) må jeg henge på veggen, fordri det rett og slett ikke er plass i alle mine oppbevarings bokser.

Denne er en av mine favoritter, skjønner rett og slett ikke hvordan jeg har klart meg uten, er vel 160 høy.

Denne boksen tror jeg er fra europris, de hadde engang i tiden et tilbud, og da vi kjøpte til bodene fant jeg ut at jeg trengte noe jeg oxo, de er geniale.

Dette er igjen en Ikea modell, og jeg har den i rød oxo, jeg bruker dem til favoritt pynt, stempel favoritter, og dt ting.


Dette er å Ikea favoritt, og den finner du på barneavd, den er genial til wood, småplukk og ting som du har tatt ut av plastikk, Det gjorde jeg alltid før, ikke nå lenger , siden jeg må vite hvor ting kommer fra.


Penslene mine står i vanlig glass, og en bok jeg kjøpte på panduro, men siden jeg ikke har vann på rommet mitt, så er det bare blitt en plass hvor jeg oppbevarer pensler når de skal tørke, og jeg setter dem aldri i hullene på siden uten at de er tørr. For hvis du gjør det så blir den ødelagt ikke minst så kommer det rester oppi hårene.

Slik ser det ut på kortveggen hos meg, ryddig og fint, skjønner ikke hva min kjære snakker om.. Rot du liksom.

Kremt.. et lite utsnitt av pulten, vel litt rot, men det er jo fordi jeg holder på med så mange prosjekter det.


Det var det jeg hadde for denne gang, og i min drømme verden flytter alle ting jeg har brukt tilbake til sine plasser av seg selv.!!

-DT-Jorunn

4 kommentarer:

  1. Underbart! Och drömma kan man ju alltid göra... *S*

    SvarSlett
  2. Hi hi, jeg må le litt Jorunn :) Supersmart med den bildehylla fra IKEA og de boksene fra Clas Ohlson. Det siste bildet viser at du koser deg :)

    SvarSlett
  3. Ja ikke sant, og det kalles ikke rot, men kreativitet :)

    SvarSlett