fredag 10. oktober 2014

Oppbevaring på Randis scrappeloft

Hei, og velkommen opp på scrappeloftet mitt for å se hvordan jeg oppbevarer/organiserer PL utstyret mitt.

Jeg er veldig glad i å organisere og å finne de rette oppbevaringene for scrappeutstyret mitt. Det endrer seg jo litt med tiden, alt etter som trender og behov endrer seg. (Det har slett IKKE noe med at utstyret øker i mengde.....)
Liker å ha det jeg bruker mest, i nærheten og lett tilgjengelig. Selv om en jo egentlig kanskje med fullt overlegg skulle plassert noe av det litt vekk...slik at en kom seg opp av stolen iblant og fikk beveget seg....Jeg bruker det meste av scrappeutsyret mitt også til lommescrapping.

Flasker/tuber med mist og maling har jeg i disse korgene fra IKEA, Bygel. De henger på Bygel stenger.
Disse korgene er også fine til å oppbevare f.eks. små stempler på treklosser som jeg bruker ofte.
Andre stempler til lommescrappingen har jeg i disse kjekke "trekassene" som er kjøpt på Nille.
Trekassen til PL kortene mine har jeg også kjøpt på Nille. Den hadde opprinnelig bare små hull (som passet akkurat til de små kortene), men jeg tok enkelt et hoggjern og hammer og fjernet noen vegger slik at det ble plass til store kort :) Kortene er sortert etter fabrikant og serie, og skillearkene har jeg laget selv.
Washitapene har jeg i disse kjekke veskene fra Andrine & Maren. De henger i kroker på de samme stengene som korgene henger på.
 
 

 
I den lille "toteveska" har jeg tape, lim, penner og div. verktøy som jeg bruker på det jevne. I den store rundellen (som min kjære har laget til meg) har jeg mer maling og stempelputer.
Og på disse kjekke stemplene har jeg limt på magnet og hengt de rundt kanten på rundellen.
I denne boksen har jeg diverse stickers ark med motiv, tekst og alfabeter. Boksen har jeg kjøpt på Notabene (den har et lokk som er festet fast, men det tok jeg av).
Gamle VHS bokser er helt perfekte til å oppbevare små-pynt i. Disse har jeg i skuffer, men de kan fint stå på en hylle også.

Mine dies har jeg liggende i en skuff, de fleste i original emballasje. Disse må jeg reise meg for å få tak i, så kanskje jeg burde bruke de oftere hi hi.

Under pulten har jeg disse 12*12 "mappene" i stiv plast, hvor jeg bla. har......
...12*12 ark med stickers, chipboard og diecuts.
Plastlommene har jeg tatt ut av emballasjen og lagt i en "pizza eske" fra Studio Calico. Har laget skilleark hvor det står designet på, og printet ut en oversikt med hvilke design jeg har.

Jeg lager også mine egne PL kort, og mønsterpapirene har jeg i denne reolen.
Min siste ervervelse er Råskog tralla fra IKEA. De små maskene henger flott i kroker på siden her.

I disse små boksene har jeg stempelputer, gelatos, blekk og minimasker.

På toppen av tralla har jeg to "sticker stadium" fra Cropper Hopper. Der har jeg diverse stickers, alfabeter, rubons og lignende som er for store til å ha i den lille boksen (og ikke hadde de fått plass i den sånn mengdemessig heller hi hi)

I de to "underetasjene" har jeg fire slike bokser, Variera, fra IKEA. Der har jeg pakker med diverse pynt som chipboard, Clears, diecuts, Woods og lignende.
 
 
Hyggelig at du ville se hvordan jeg har organisert og oppbevarer PL utstyret mitt, og håper det kan være til inspirasjon.

 
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Mye flott du har. Takk for tips til oppbevaring :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk 😃 Kjekt å dele tips og ideer 😉

   Slett
 2. OMG, her er det full oversikt på ting, kanskje jeg kunne leid deg inn for en uke slik at det kunne bli orden i studio. Takk for inspirasjon til å kanskje starte å rydde litt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Må jo inrømme at det ikke alltid er like ryddig he he, men jeg liker system og å ha oversikten av hva jeg har 😃

   Slett
 3. F A N T A S T I S K T ! ! ! !

  SvarSlett
 4. Misunnelig ;) Skulle gjerne hatt både plassen og systemet ditt ;)

  SvarSlett
 5. Jeg er veldig heldig som har dette rommet og muligheten til å ordne det slik jeg vil 😄

  SvarSlett
 6. Åååå, sånn vil eg og ha :-) Har eit stort soverom i kjellaren som eg kun til mine kreative krumspring. Prøver heile tida å få litt orden, men vert aldri heilt nøgd ;-) Var mykje god inspirasjon å henta her hos deg, takk for det :-)

  SvarSlett
 7. Mykje flott inspirasjon her som passar perfekt inn i rommet vi akkurat holder på å innrede. Supert! :) Takk!

  SvarSlett