onsdag 1. mai 2019

Tävling/Utfodring - Stämpel i fokus

SE: Idag startar vi en ny tävling som vi valt att kalla Stämpel i fokus. Tävlingen går ut på att göra en PL-sida där stämplar är i fokus. På sidan ni skapar vill vi att ni använder en och samma stämpel minst 3 gånger.

Ni som har blogg lägger in länk till ert bidrag som kommentar här nedan.
Har ni inte blogg men Instagram kan ni skriva en kommentar med ert användarnamn. Tagga gärna ert inlägg med #projectlifeinorge och se till att ha en öppen profil för att vi skall kunna se.
Du kan också skicka ditt bidrag till oss via mail: projectlifeinorge@outlook.com

Ni har till 15 juni kl. 23:59 på er att skapa era bidrag. I slutet av juni kommer vi att lotta fram vinnarna bland er som deltagit.
  

NO: I dag startar vi en ny utfordring som vi har kalt: Stempel i fokus.
Utfordringen til dere er å og lag en PL-side der stempler er i fokus. På siden dere lager, vil vi at dere bruker en og samme stempel minst 3 ganger.

Har du blogg - så legg en link inn som en kommentar under her. 
Har du ikke blogg, men Instagram så kan du skrive en kommentar med ditt brukernavn i kommentarfeltet under her. Tagg bildet ditt på Instagram med #projectlifeinorge. Pass på at du har en åpen profil så vi kan se bidraget ditt.
Du kan også sende oss ditt bidrag på mail: Projectlifeinorge@outlook.com

Frist for innlevering er 15 juni kl 23.59. Vi trekker vinneren i slutten av juni blant de innleverte bidragene.DK:  Idag starter vi en ny konkurrence, som vi har valgt at kalde "stempler i fokus". Udfordringen til jer er, at lave en PL-side med stempler i fokus. I skal bruge det samme stempel mindst 3 gange, på den PL side I laver. 

Har du en blog - så skriv den i en kommentar under her.
Har du ingen blog, men Instagram, så skriv en kommentar med dit brugernavn i kommentarfeltet under her. Brug hashtag'et #projectlifeinorge. Din profil skal være åben, for at vi kan se dit bidrag.
Du kan også sende dit bidrag til os via mail: projectlifeinorge@outlook.com

Du kan deltage frem til 15. Juni kl. 23:59. Vi trækker vinderne i slutten af Juni, blandt de deltagende bidrag. 


Vinster/ Premier
Malins stämplar sponsrar med denna vinst bestående av 4 stämplar:
Papirdesignsponser en lekker premie:

Vinnarna drar vi med hjälp av mr.random. Vi behöver minst 5 bidrag för att
lotta ut en vinst. 
Vid 10 bidrag eller fler lottar vi ut bägge vinsterna. 
Inspiration från designteamet
DT- Marit


Jag har använt 7 olika stämplar och den toppiga snäckan finns med på 4 ställen.


DT-Gunilla
Jag har upprepat en stämpel som ser ut som färgstänk och använt blå och brun distress ink-dyna, som matchar färgerna på Maja Design-pappren. Sen har jag upprepat en textstämpel: "Love that", som jag stämplat på vellumpapper med Stazon-dyna.  Stämpeln "Vecka" är från "Malins stämplar." Jag har även upprepat en digital sk "brush"-stämpel från "Ali Edwards" med veckodagarna direkt på fotona (week-in-the-life kit) i en iphone-app.DT-Malene
Jeg har også lavet en PL side hvor jeg har brugt stempler. Jeg har lavet en simpel side, hvor stemplerne er kommet meget i fokus. Nogle af stemplerne har efterfølgende fået guld folie oven på. For at skabe en lidt dybere effekt.DT-Bodil
 Jeg har lagd en dobbel PL-side der to stempel har blitt brukt seks ganger hver.
Ett blomsterstempel med tilhørende dies og ett rammeatempel som jeg har skrevet
tekst i.
DT-Kada
Jag har tagit fram några småstämplar som jag köpt för att använda till PL men helt glömt bort! Kanske har du också såna? Favoritstämpel-set? Eller några som du inte använt på länge? Mina smälter in på sidan men det är två olika stämplar som jag använt 3 gånger, en på varje sida.
På sida 1 - HERE and NOW. Här har jag också använt "love" och stämplat flera gånger efter varandra utan att lägga på ny färg, så den försvinner nästan tillslut, en liten detalj jag gillar att lägga till ibland. Några fler små stämplar från kittet fick komma till användning också, kul!

På sid 2 är det en pil med en liten stjärna i ena sidan.


För att stämpla på foton använder jag Staz On-dyna, i detta fall färgen "Timber Brown". Papper från Maja Designs serie "Celebration".


DT-Elisabeth
Jeg har valgt å bruke flere stempler på kun ett kort. Men alle stemplene er stemplet 3 eller flere ganger. Har funnet frem stempler som beskriver dagen.

DT-Monica
Ei PL-side fra meg fra fjorårets ferie, her storkoser eldstemann seg med en tur på Tusenfryd. Hva passer vel bedre en det lille stempelet med teksten Sommer & sol? 
DT-Emma
Jag har använt papper från Maja Designs serie "Denim and Friends" för att göra en sida om min sextonåring. Jag har använt en bakgrundsstämpel med rutmönster, samt ett par andra stämplar (fast de förekommer bara en gång var).DT-Jeanette
Jeg fant noen bilder fra Cuba så brukte jeg jeg ark fra Denim & friends - Wood & Monochromes - Shades of Denim (Beige). Brukte både bokstav stempler og kaffestempler for å pynte kortene litt og for at Cuba er kjent for kaffe. 

DT-Annelen
Eg fant nokre bilder fra Tyrkiaturen vår i 2013, her har eg brukt deler av eit bakgrunnsstempel på mønsterarka.


Så kom bli med og lek sammen med oss. Gleder oss til å se hva dere lager med stempel i fokus

DT-Teamet

*

Bidrag fra Instagram


Cattiesscrap

*
Bidrag mottatt fra mail


Ylva Noren

*


Jeanette Bjørsnøs

*
Tina Smedegaard

*


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar