onsdag 20. mai 2020

April och mer Corona

Idag ska jag, DT-Emma, visa upp mina sidor för april. Även denna gång har jag dokumenterat Corona, det går liksom inte att undvika.






De stora fotona på högersidan fick bestämma vilket kit jag valde, Currently Edition av BH. Det har milda, fina färger som jag tyckte passade bra till ett uppslag om våren.

Titelkortet dekorerades med bland annat etiketter, washi och wood veneer. Jag valde en stor gul enamel dot för att den gula färgen på narcisserna på högersidan skulle upprepas.

På kortet till höger om titelkortet har jag skrivit lite om hur Corona fortsatt påverka vår vardag, och har med ett foto som jag hastigt tog under ett Zoom-möte.

På fillerkortet med husen har jag satt fast en liten puffy sticker i form av ett hjärta. Det är ett tryckt hjärta där på kortet redan, men genom att sätta dit en sticker ovanpå skapar det skuggor och intresse hos ett annars platt kort. Skillnaden mellan "platt och ointressant" och "struktur och intresse" för ögat kan vara hårfin (det är därför det är så svårt att få till riktigt bra Clean and Simple-alster).

På kortet längst ned till vänster har två helt olika historier dokumenterats. Jag ville ha med dem, men tyckte att de inte behövde en hel ficka var, så jag skrev journalingen på två etiketter.

Fillerkortet längst till höger har jag skurit ut "life" ur gul cardstock med min Cameo och färgat in texten lite med Distress Ink. Jag letade rätt på en bild på nätet med "cancelled", skrev ut den på fotopapper, klippte ut och fäste den över texten, för att anspela på allt som blivit inställt på grund av virusepidemin. På det kortet hamnade även delar av etiketter och en gul enamel dot.

Högersidan är bara foton, ett enkelt fillerkort och kortfattad journaling. På journalingkortet har jag använt mig av samma washi som på titelkortet, fast klippt på mitten för att inte bli så bred.



Det var allt för mig, och glöm inte vår utmaning om just washi som pågår just nu!

~Emma

1 kommentar: