søndag 3. mai 2020

Fyra dagar i Cambridge

Idag är det jag DT-Therese som ska inspirera lite. Som ni nog förstått så älskar jag att pyssla med mina resealbum. Idag tänkte jag visa lite bilder från min fyradagrstripp till Cambridge, England. Jag gör det här albumet i 6x8" då resan inte var så många dagar. Annars jobbar jag mest med 12x12".

Jag brukar inte dekorera utsidan men idet här fallet hade jag en sticker som passade perfekt färgmässigt. Och jag har även gjort en "dangle" av en nyckelring och några pärlor.



På första sidan har jag satt en buss-sticker på en plastbit så man kan se igenom till nästa sida. Jag har skrivit vart och när jag reste.

På baksidan sitter boardingkortet. Dessutom ett kort taget från avgångshallen. Och datum, det har jag satt på varje ny dag genom albumet. 

En enkel sida om resan från Västerås fram till Cambridge. Jag har använt samma papper på översta kortet som jag har använt som fotomatta på det nedre fotot för att binda ihop sidan.



Jag har använt en liten ficka från Becky Higgins att spara biljetter i. 

En av dagarna tåg jag tåget till London. Hade några foton kvar och klippte då itu en 6x8 ficka med fyra fickor på mitten. 


Jag sparade ett glasunderlägg från puben där jag käkade just Fish & Chips. Knäppte ett hål i det och satte in i pärmen. 

Badrummet på mitt B&B var så fint att det förtjänade en sida i albumet. :) Det hade en fin blå rand som jag använde som riktmärke när jag valde kort och färg. 




Naturligtvis var jag tvungen att titta på Kings College. Här har jag använt en del av nyckelringen igen. Det nedersta pappret är baksidan på en turistbroschyr. Tyckte den var fin och Kings College var med på bilden. 
Jag köpte ett bokmärke som jag satt in i en 3x8" ficka. På andra sidan sitter ett till bokmärke. Som vanligt har jag satt en tab på den  smalare fickan. 


Ja, det var en titt i det som hittills är färdigt i mitt album. Kanske får ni se resten någon annan gång när det är min bloggdag.

Hoppas att ni tyckte det var kul att se hur jag gör i mina resealbum och att ni kanske fått lite inspiration och tips. 

Ha en trevlig söndag och scrappa lugnt!


2 kommentarer:

  1. Åhh, her var det mye scraps :) Det er jo så moro. Digger å ta vare på "scraps" :D

    SvarSlett