onsdag 3. februar 2021

Stora titlar som dekorationer och stora foton

 Hej DT-Gunilla här,

Under pandemins start förra våren, fick jag mer tid för PL och reflektion. Flera företag delade ut digitala titlar gratis (samt filer) och det är dessa titlar jag har använt i detta uppslag.

Dessa titlar är både utskurna med silhouetten och även inlagt digitalt på ett foto, så det är en mix. Det är dessa titlar jag använt som dekoration men även små puffy stickers i form av solar - som jag tycker påminner om corona-virusets utseende. 


Här är huvudsidan

På sidan har jag använt en utskuren titel: "prepare" utskuren på silhouetten, men sen har jag skrivit ut digitala PL-kort på vellum-papper. Jag har sen stoppat in ett sånt vellum-PL-kort i min skrivmaskin och skrivit ihop en prep-lista. 
Här är en insert

Men det ligger faktiskt en insert, i storleken 6X12 och då har jag satt in ett förstorat foto (6X8) av vår promenadväg vi tar varje dag.

Så till vänster ser ni min insert. 


Här har jag dels använt titeln "pandemic" digitalt med min journaling, och då har jag lagt in den digitala bilden med min journaling inne i Microsoft World.
Hjärtat är en överbliven dekoration från Ali Edwards "Week in the life" (några år gammalt).


Sen har jag lagt in en digital titel (sk brush stamp) inne på ett foto, och gjorde det med hjälp av LetterGlow-appen på min iphone.


Baksidan av denna insert ser ut så här och matchar själva huvudsidan. Fantasin tog slut så jag gjorde sidan väldigt enkel, men jag blev nöjd med den - det enkla är snyggt emellanåt.

Jag skar ut 2 titlar på min silhouett och valde ut 2 speciella foton som hade med "stay home" att göra. 

(Foto 1: Jag tog bokföringshjälp till mitt hem, men krävde munskydd för vårt möte, samt foto 2: att vi började jobba hemifrån).
Dekorationer

I detta uppslag har jag fokuserat på att upprepa titlarna (antingen utskurna eller digitalt) men jag har också lagt in små puffy stickers i form av solar som påminner om Corona-virusets utseende.
Insert och huvudsida

Denna insert matchade min huvudsida väldigt bra tack vare upprepningen av dessa titlar, som Ali Edward skrivit för hand och skänkt till sina följare som digitala filer.


Tack för att ni tittade in! /DT-Gunilla

Titta gärna in på instagram: "@ProjectLifeiNorge" och till min sida "@gunilla_pysslar"


1 kommentar:

  1. Så fina! Man kan göra mycket snyggt med titlar/text... Ali hade väl det som ett tema i DD häromåret? Måste nog kolla på det igen... :)
    Kram

    SvarSlett