onsdag 3. mars 2021

Inledning i 2021 års nya album

 Hej DT-Gunilla här, jag var såå peppad att börja jobba med mitt nya årskit från Ali Edwards. Att slippa lägga för mycket tid på att matcha färger var ett av mina syften med det här nya kitet, och det andra att få inspiration till att skriva. 

Allra första bladet i albumet löste jag superenkelt. Jag skar ut stora svarta siffror med min silhouette och tejpade  fast de i varsin 4X3-ficka, så att man kan se igenom till nästa blad (transparent är som ni vet något jag gillar!) Och sen några familjebilder från förra året och en kort sammanfattning om oss i januari.


Jag har använt Alis stickers och satt fast ena med en upphöjd kudde, för att få liv i journalingkortet.


Sen har jag fortsatt dekorera med Alis puffy-stickers-hjärtan, som jag fullkomligt älskar!
Jag har försökt mig på att stämpla bokstäver direkt på fotot också (använder stazon) men såg att trots att jag använt min "Misti", så har fotot glidit lite när jag stämplat andra gången på M. 

En av sakerna jag ska lära mig i år är att acceptera när något inte blir helt perfekt, det här var en bra start, ett imperfekt M. 


och så vänder vi på bladet...

Där har jag dokumenterat syftet med mitt album och lite tankar om årets start. (Ursäkta dåligt foto, jag glömde bort att plocka ut fotona från sina plastfickor när jag skulle fota).


På andra sidan börjar första kortveckan och jag funderade länge på hur jag skulle få in januari som en avdelare. Det slutade så här, jag har skurit ut "januari" på min silhouette (det är en hittad bild på nätet). Sen har jag tagit en genomskinlig stickers "Välkommen hem till oss": 


och så har vi då första kortveckan på 3 dagar:


Och det ser lite märkligt ut, men det är faktiskt vecka 53. Jag har stämplat med stora siffror från Hänglar & Wings på ett veckokort. Den rosa stjärnan tog jag med för att få in mer rosa i bilden, (eftersom den runda stickers-3:an längst ner på album-sidan var rosa) :


Vilken tur att det bara var 1,2 och 3:e januari denna vecka för då kunde jag använda det här kortet.


Och sen hade jag kvar i gömmorna 3 fina stickersknappar som jag äntligen kunde använda, så på ovan bild ser ni knapp: 2 för 2 januari och här nedan är knapp: 1 för 1 januari:


och så har jag bara pyntat vidare med andra tjockare stickers som "Love", och "jan" från mina gömmor., för att fylla ut lite. 


För att inte hjärtan-kortet skulle se så tomt ut och för att jag ville upprepa det svarta, så stämplade jag "eat" från nyinköpt men begagnat Ali-stämpel-set, som jag hittade på en loppis-sida. 


Har ni också kommit igång med era nya album?

Följ oss gärna på instagram @projectlifeinorge 
och följ gärna min sida @gunilla_pysslar

DT-Gunilla



3 kommentarer:

  1. Vanvittig bra! Her ligger det mye jobb bak 👌

    SvarSlett
  2. Otroligt fina sidor, många roliga o häftiga dekorationer. Snyggt.

    SvarSlett