onsdag 30. mars 2022

Även det enkla kan vara fint.

 Hej!

Idag tänkte jag, DT-Therese, visa en väldigt enkel men, som jag tycker, fin sida. Det handlar om när jag åt kräftor med mina föräldrar. På grund av coronan så kunde man ju inte bjuda in släkt och vänner som man är van vid så vi hade en minikräftskiva. 


Jag bestämde att färgerna skulle vara tagna ur månlyktan så det blev mest rött och vitt men även lite gult och blått. 

Jag satte röd bakgrund på en del foton och vit på en del. Sedan blev jag lite osäker på om månlyktan skulle ha vit eller om jag skulle ändra det till röd. Tack till Viggo för övertalningen att behålla den vita bakgrunden. :) 


Som dekorationer var jag ju tvungen att ha lite kräftor. Jag har i många år haft en stor kräfta från Jolee's Boutique och nu kom den till nytta. Den sattes så klart på en vit bakgrund. Bredvid hamnade journnalingkortet som är rött och har en vit cirkel. Dessa cirklar går sedan igår i titelkortet.


 Sedan hade jag sparat några av de små bordsdekorationerna. En sådan fick sitta över hörnet på mitt kort där min hörnpunch svek mig och gjorde ett fult hörn. 


Titelkortet dekorerade jag som sagt med röda cirklar och titeln är utstansat med Quickutz Abigail Grande. Tack till Spooky för lånet. Jag stansade ut ordet i både gult och blått papper, körde bokstäverna genom Xyron-maskinen och monterade dem uppepå varandra lite lätt förskjutna. 

'

Färdigt titelkort. Lite enameldots fick också plats 


Ja, det var en ganska enkel sida men jag tycker om clean and simple med klara färger så den passar fint in i mitt album för 2021. 

Ha en bra onsdag!! Kom ihåg att på fredag den 1/4 så kommer vi med förslag på hur du kan få med många foton på ditt uppslag. Välkommen tillbaka till bloggen då. 

Hälsningar

DT-Therese 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar