søndag 22. mai 2022

Sidan där allt blev fel - konsten att bli nöjd ändå

Hej!
DT-Marit här med en sida där allt blev fel och jag aldrig blev nöjd. Stundtals funderade jag på att börja om från början, men intalade mig själv att det finns något som heter "good enough". Inte undra på att jag aldrig blir klar med mina album om jag ska hålla på så här hela tiden.

Någon som känner igen sig i att man kämpar länge med en sida och ändrar och fixar men ändå inte bli nöjd? Skriv gärna en kommentar om vad din största utmaning är.

Mina problem började nog redan med att jag bestämt mig för att jag måste börja använda alla PL-kort jag har. När jag började med PL så köpte jag mängder som bara blivit liggande.
Så jag valde kort från Becky Higgins Heritage edition. Jag valde färger som passade mina foton och 2 olika mönster.

Så här blev min sida och en av de sakerna jag blev missnöjd med är att jag tycker den blev för mörk och dyster. Det här var trevliga och glada dagar och sidan visar något annat.


Min nästa utmaning var titelkortet. Jag stämplade datumet så fruktansvärt snett. Här försökte jag tänka kreativt och tänkte på DT-Emma och alla hennes fina titelkort där hon klipper och klistrar med olika delar. Men det var helt låst i huvudet. Så jag letade upp lådan igen och plockade upp ett nytt kort. En fördel trots allt med att ha många PL-kort.

Mer fokus på stämplingen och nu blev det rakt. Datumstämpeln kommer från Becky Higgins. Jag valde gröna stickers för att fånga upp det gröna i bilderna. Tyvärr var alla mina V slut på mitt ark. Hur kan de vara det? Hur ofta använder man V?!?
Här lyckades i alla fall hjärna tänka lite kreativt och jag tog W och klippte bort lite.
 

Min text skrev jag på skrivmaskin och när jag var klar såg jag att jag skrivit Åinchos istället för Pinchos. In med kortet i skrivmaskinen igen och försökte justera. Då hänger sig färgbandet och kladdar ner bokstäverna före. Jag orkar inte mer!!!
Fick till det hyfsat.

Nu var jag så trött på min sida. Jag hade velat jobba mer med dekorationer. Nu valde jag bara att klippa lite banners från PL-kort och matcha med de PL-kort som fanns på sidan. 


Som sagt, jag blev inte alls nöjd med min sida. Men jag intalade mig själv att det fick duga så här. En gjord sida är bättre än ingen sida. Jag slog bort tankarna på att inte vara nöjd och bestämde mig för att faktiskt vara det ändå.
Vände blad i mitt album och bestämde mig för att nästa sida ska bli bättre.

Det var allt för den här gången. 
Har du sidor du jobbar länge med och ändå inte blir nöjd? Och har du tips på hur man kommer vidare när det strular och låser sig?
Dela gärna med dig av dina tips.

/DT-Marit 

Följ oss på Instagram: projectlifeinorge eller mig på marit_pysslar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar