søndag 12. juni 2022

Vårsida i pastell och guld

 Idag ska jag, DT-Emma, visa er min sida för april. 

Hela detta år har mina sidor varit ganska färgglada, och jag kände att jag ville bryta den trenden och valde därför kort i mjuka, pastelliga färger med en accent av glansigt guld.


Som vanligt har jag klippt-och-klistrat med mina kort. Ett kort från kitet (Everyday Edition) var randigt i guldfolie och vitt. Jag ville bara ha de guldiga ränderna, så jag skar ut dem och fäste några på ett rosa kort. Jag limmade på en rund etikett, en ord-stickers och några guldiga halvpärlor och fick så ett fillerkort.  

Jag har dekorerat med en enamel-kartnål i turkos, ett rosa enamel-hjärta, några die cut-fjärilar,och så washi med guldglans. En liten enamel-kyckling hamnade på ena journalingkortet på vänstersidan för att spegla det gula på fotot längst upp till höger.


 

Jag har också klippt ut element från kort för att dekorera med,  den svarta rektangeln på titelkortet och det lilla svarta baneret med hjärtat kommer från andra kort.



Jag har förutsatt mig att använda åtminstone någon stämpel på varje uppslag. Som jag berättade om här så samlar jag på textstämplar, och jag har fler än vad jag kan använda under en hel livstid av scrap. Ändå köper jag nya med jämna mellanrum ... Nåväl, på titelkortet använde jag ett stämpel-set där man kan "bygga ihop" sina egna stämplar med olika texter och motiv. Jag använde en något böjd text och ett litet löv.

På journalingkortet uppe på vänstersidan med mönster av svarta bokstäver sitter också en liten rund flair-stämpel.

Så, det var allt för denna gång från mig. Nu ska jag gå och sätta mig på altanen med ett kallt glas hemgjord saft och njuta av den, enligt mitt tycke, absolut bästa tiden på året.

~Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar