onsdag 2. november 2022

Höstfärger

Tiden går så fort, och inte minst märker jag det i samband med min dokumentation av vardagen, jag har redan gjort sidorna för september OCH oktober. Här är det uppslaget i mitt album:

Jag valde ett kit som passade bra till fotonas höstiga färger. Som alltid har jag klippt-och-klistrat med många av korten. Av ett 3*4''-kort blev det dels en bård till journalingkortet längst ned till vänster, och en textruta klippte jag ut från kortet och satte på titelkortet.

Jag ville dokumentera valresultatet och googlade fram en bild som jag skrev ut på fotopapper och monterade på ett mönstrat kort. 

Titelkortet består av vit cardstock med en bred bit från ett av kitets titelkort och en textruta från ett litet kort som jag nämnde ovan. Jag satte fast en stickersbård med pilar, bokstäver, en wood veneer och stämplade med en rund datumstämpel. Den runda formen återkommer på flera ställen i uppslaget.

På högra sidan börjar oktober. Först har jag en insert med titelkort och journaling. Titelkortet har liknande grunddesign som septembers titelkort. Den runda formen är här representerad av en etikett och en utstansad bit från förpackningen som kortkitet kom i. Även här har jag med en svart stämpel och wood veneer.



När man vänder på inserten ser det ut så här:


På baksidan av inserten har jag skrivit om ett tillbud som skedde på jobbet. På det vänstra fillerkortet stämplade jag en liten E-kolv i svart, den passade perfekt i ett mellanrum i kortets text. På det högra fillerkortet satte jag fast en wood veneer i form av en penna, som jag satte en bit papper som matchade kitet under.


På den sista sidan har jag upprepad den runda formen, wood veneers och stämplar i svart. Som jag skrivit i tidigare blogginlägg så anstränger jag mig för att använda stämplar på varje uppslag. Denna gång lyckades jag få med sex stycken.

~Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar