onsdag 16. november 2022

Höstuppslag med puffy stickers

Hej, DT-Helena här!
Idag tar jag er med till ett höstligt uppslag från 2018, som jag dekorerat med flertalet härliga puffy stickers. Jag gillar verkligen puffy stickers, jag skulle nog säga att det är en av mina favoritdekorationer. De är tillräckligt tredimensionella för att skapa struktur och spänning på en sida, men ändå tillräckligt platta för att inte göra albumen allt för tjocka.




 
De här sidorna är överlag rätt så sparsmakade och enkla, men några puffiga ord och symboler har jag dekorerat med, både på ett par av fotona, men också för att fylla ut tomma ytor på andra kort. 


Oops, här har jag visst missat att peta ut de små plupparna inuti looparna på e:na! Lätt hänt i det kreativa kaoset. :-) 

Just puffiga ord tillhör mina favoriter, och jag använder dem ofta som rubriker till bildtexter, som i exemplen här ovanför. Här har jag lagt både orden och bildtexterna direkt på mina foton.


Det här är en typ av collage jag ofta jobbar med i mina album; ett 3x4-foto och en text sida vid sida på ett 4x6-kort. Ibland fyller inte texten ut hela sidan, och det tomrummet som uppstår ovanför texten är en perfekt yta för att leka lite med olika puffy stickers!

Alla puffy stickers på sidorna här ovanför kommer ifrån Citrus Twist.

Tack för titten! 
/Helena



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar