søndag 20. november 2022

Uppslag från ljuv sommarvärme i gult, orange och rosa

Hej, dags för mig, DT-Pernilla, att visa ett nytt uppslag och kanske bjuda på lite inspiration.

Nu har kylan kommit till västkusten vill jag lova, inte att graderna är särskilt uppseendeväckande men västkustvinden gör det riktigt iskallt... Då tänker jag att det blir perfekt att drömma sig bort till en riktigt varm sommardag och den där gyllene timman som är på eftermiddagen när allt blir varmt och guldigt.



Ett uppslag med mycket sommar och kära minnen från Skrea strand. Ni minns väl sommaren 2018 där det var mellan 25-30 gr i flera veckor...! Jag ville förstärka den "gyllene timman" och valde orange som accentfärg till PLkort och dekorationer. Jag har inte någon journaling på denna sidan utan har det samlat för hela resan på en annan sida där jag sammanfattar de alla dagarna. Det stora PLkortet är ett mönsterpapper där jag stämplat en kamera. Det andra PLkortet är från ett ark från Echo Park. 




Stickers, enameldots och puffystickers (flipflop) fick bli dekorationerna.


Sidan som kommer vara på uppslaget mittemot valde jag att göra som en LO. Jag ville vara lite mer fri med antal foton och hur jag skulle placera de mm. Tycker det är kul att kunna variera PL:andet och även ta in LO emellanåt. Bakgrundspappret är ett papper från ett paperpad från Vicky Boutin, ibland är det perfekt med "färdigkladdade" sidor  😉...

Här valde jag att det även här skulle plockas upp orange och även gul och rosa. Ordet Vacay är skrivet med stickers. Dekorationer med enameldots, puffystickers och trästämplar och clearstamps.

¨
En flamingo stämplad med en trästämpel från ett set jag köpt på LIDL (!) som var massa sommarstämplar. Texten är från ett set med clearstamps.


Åter en trästämpel med ananas som får sällskap av en puffystickers.



Nedan ser ni lite av det jag använt till uppslagen.  

Det var allt för mig denna gång!
DT-Pernilla 💟

Ni vet väl att ni hittar oss även på instagram: @projectlifeinorden
Vill ni se mer av mina alster så hittar ni mig under @pillanspyssel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar