søndag 25. desember 2022

Glædelig jul!

Kære alle. 

Rigtig glædelig jul til dig, din familie og dine kære. 

Jeg, DT-Line, viser i dag et dobbelt indlæg fra juleaften sidste år (2021). 

Vi havde en lokal hvid jul, så jeg var straks ude og tage et billede af huset, som bevis. I mit julestash fandt jeg nogle overlays, hvor jeg synes det ene passede så fint til at indramme billedet. 

Jeg havde kæmpet lidt med titlekortet, for jeg kunne ikke finde det rigtige papir. Men pludselig var det i en blok med design papir fra Søstrene Grene. Jeg synes papiret var meget "dansk jul" og det var lige det jeg ledte efter. Bogstaverne er lavet af skum, så jeg kunne klippe a'et til og lave et æ med e'et. Så kunne jeg legede lidt med at bruge "C'erne" som parenteser. Jeg elsker når jeg kan bruge bogstaverne kreativt. Især når jeg mangler æ,ø og å.



 

Jeg havde billeder nok til at også have en 6x4 insert, så det gav mig lidt mere plads til både journalkort og billeder. 


 På den første side har jeg et billede af min mand og søn der laver konfekt og det dækkede bord. Det store journalkort startede jeg med at have en fejl på. Men så fandt jeg nogle julewordstickers frem til at dække med og det blev egentlig en fin lille tilføjelse, som jeg også brugte på de andre sider

Den anden side af 6x4 insert'en holder jeg privat, men siden fortæller en familiehistorie, som var vigtig at have med netop i år.  Det gav rigtig god mening, at den fik lov til at fylde sin egen side. 



På den anden 6x12 side, brugte jeg et fillerkort, som jeg synes var så enkelt, men også så fint. Siden vores drengene var bitte små, har jeg taget et billede af dem foran juletræet hvert år og det inkluderede jeg selvfølgeligt i layoutet.

Jeg fandt et journalkort med 1,2,3 der kunne fortælle historien om de fire billeder. Jeg prøvede at matche farverne på kortet med pyntet på de andre kort og det blev faktisk rigtig godt. Det samlede siden så fint. Pink er ikke så meget en julefarve for mig, men det virkede faktisk virkelig godt. 


Jeg har brugt en del julekollektioner til layoutet. Alphas fra American Crafts, Stickers fra Crate Paper og October afternoon, diecuts from Pink Fresh Studios og enamel dots fra Simple Stories. 

Jeg håber I alle får nogle gode juledage og et rigtig godt nytår. Pas godt på jer selv.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar