lørdag 31. desember 2022

GOTT NYTT ÅR!!!

  

Tack
2022 lider mot sitt slut. Ett år vi då vi sakta men säkert kunde börja leva normalt igen efter pandemin. 
Efter lite annorlunda foton och sidor där pandemin och covid-19 även funnits i våra album började det vanliga livet även återvända till våra album. 

Kanske håller ni som bäst på med era julsidor. Då vill jag tipsa om att vi tillsammans med våra följare under december fyllt på med julig inspiration i albumet Jul/Vinter 2022 i vår Facebookgrupp Project Life i Norge.
Använder ni Instagram så hittar ni inspiration via #plinchristmas2022

2022 blev också året då Instagram fick för sig att vårt konto - projectlifeinorge - inte uppfyllde åldern på 13 år. Trots upprepade försök att visa att vi var äldre än så lyckades vi inte bevisa detta. Vi fick helt enkelt starta ett nytt konto. Ni hittar oss numera på Instagramprofilen - projectlifeinorden.
Välkomna att följa oss där om ni inte redan gör det.

Innan vi skålar in det nya året vill vi i Project Life i Norge tacka för året som varit. Vi hoppas att vi kunnat inspirera er till att skapa trevliga pysselstunder.
Stort tack till er som följt oss.


Designteamet 2023

1 DT från Norge
 Annelen från Norge fortsätter som DT även 2023.



6 DT från Sverige
 Det svenska designteamet blir oförändrat till 2023. Dessa sex svenska tjejer fortsätter även nästa år - Marit, Gunilla, Emma, Pernilla, Therese och Helena.



1 DT från Danmark
 Line från Danmark fortsätter även hon 2023.




Bloggdagar
Vi kommer fortsätta med bloggning 2 dagar i veckan. Onsdagar och söndagar kl. 06:00 kan ni hitta nya inspirationsinlägg från oss.
Vi delar våra inlägg på Facebook, men ni kan även följa oss på Instagram - @projectlifeinorden

Månadens tema
Vi fortsätter med Månadens tema med start 1 Februari. Första dagen i månaden presenteras olika tema inom Project Life som visar det vi gör och vad vi använder när vi skapar våra sidor. Det kan vara redigering, inspiration, album osv. 
Maila oss gärna och berätta mer vad ni vill att vi berättar mer om. 
Samtliga Månadens Tema hittar ni här.
De finns också i högerkanten på bloggen om ni kollar från dator eller väljer "Visa nätversion"

Till sist… GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar: