torsdag 17. april 2014

Forskjellige uttrykk, på samme bilder.

Heisann Jorunn her, i dag vil jeg viser dere litt av prosessen når man skal velge lommer og hvor forskjellige sidene kan bli ved å bruke forskjellige størrelser på bildene.

Det første jeg gjorde var å ta frem alle lommene jeg har, jeg har kjøpt Becky Higgins store pakke med lommer, og hadde 2 forskjellige fra før av. Jeg var i grunnen sikker på at de små bildene i str 5*7 cm var de jeg skulle få størst problemer med å finne lommer til.


Her har jeg bare prøvd meg litt frem for å se hvordan det kunne blitt om jeg hadde pyntet det. Så samtidig litt på kortene jeg har får å få et litt klarer bilde av hva som ville passet.


Her er lommene ekstra store, og det hadde vært suverent om jeg hadde ville laget meg små mini LOer.


Kanskje ikke så lett å se, men her i midten er det små lommer og store på yttersiden. Dette hadde å vært veldig suverent, om jeg hadde ville fulgt en skisse. Ja det er begynt å komme skisser til Pl og det synes jeg er litt stas, men det får bli et annet innlegg.


Jeg er veldig glad i å legge flere bilder sammen jeg når jeg scrapper, og det er veldig kjekt å oppleve at det faktisk går an om man lager PL sider.


Her å hadde jeg muligheten til å legge bilder sammen side det bare var 6*4 lommer her. Man får mer plass til å pynte og sette sitt eget preg på siden.


Allerede nå forstod jeg hadde jeg ville få store problemer med å velge hvilke lomme jeg skulle velge. For mulighetene til å lage kjempe fine uttrykk vare store på alle sammen.Denne likte jeg veldig godt, og jeg brukte lang tid på å studere bildene før jeg bestemte meg. Det som faktisk til syvende og sist avgjorde hvem som ble vinneren, var kortene jeg ville bruke. Om lommene gikk oppover eller til siden.
Vel her kommer den ferdige siden.


Jeg hadde så mange fine Honey små kort, så derfor ble det det første jeg prøvde ut, veldig søtt så dette går nok i jentungen sitt album.

Da er det utvelgelsen av de store bildene i str 8,9*10,2 cm.

Tok for meg de samme lommene, men har ikke tatt med der jeg faktisk ikke fikk plass til alle bildene eller at det ikke ble bra.


Her ser dere at jeg har måtte byttet litt om på bildeplasseringen for at det skulle stemme med bildene.

Det er jo så mange muligheter og så mange historier man kan få ut av de samme bildene.


Overrasket at jeg faktisk kunne få til bildesamling, så jeg gleder meg til å teste ut disse lommene.


Her ser dere om bildene er for store så vil mulighetene til å skrive bli mindre, men valgte å ta det med allikevel, for ofte er det ikke så mange ord man trenger, kommer jo helt an på bildene, for de kan snakke veldig tydelig de å.Siste prøveklut, ble ganske fort enig med meg, at for det om at jeg kunne ha kuttet et bilde i to og ha dem i forskjellige lommer, så var det ikke aktuelt med disse bildene.

Vel her kommer vinneren (som satt litt inne)


Samme bilder, forskjellige størrelser og selvsagt kortene er jo med på å endre uttrykket, men selve størrelsen av fotoene har veldig mye å si. Her har jeg brukt Sn@p! Å må vel i grunnen innrømme at jeg ble litt fan av dem ♥

Det var en krevende prosess, men artig, for mens du sitter der å prøver deg frem, så blir du veldig inspirert og kommer på hvor mange muligheter du har. Det er rett og slett bare fantasien som hindrer deg. Å leke med bilder og lommer er en gledelig fornøyelse jeg er så glad jeg har oppdaget. For dette er veldig annerledes en annen scrapping, samtidig så trenger det ikke være komplisert, og du kan selv bestemme hvor kjapt eller hvor avansert det skal være.

Pynt og stæsj som jeg har brukt:
-Fancy Pants,Wooden Phrase our Family
-Prima Klistermerker
-Cosmo Cricket, wooden Charms
-Maggie Holmes Klistermerker
-My Mineds Eye Dotts
-Simple Stories Klistermerker
og brukt litt små rusk fra Wycinanaka(den polske nettbutikken)

Vet dere hva, siden været viser seg fra sin verste side i dag og humøret mitt blir  deretter, så vil jeg sende en liten overraskelse til en av dere som legger inn et bidrag på Gjestedesigner konkurransen i dag Torsdag og i morgen fredag, for da blir jeg like glad som om solen skulle ha vært her. jeg kan røpe så pass at det følger med litt kort fra vintage travel edition( ikke så mange kitt av dem)

Ha en fortsatt herlig Påske


3 kommentarer:

 1. Herlig artikkel!
  Jeg har faktisk lagt inn en side til gjestedesignerens konkurranse i dag,
  og blir gjerne med i ekstratrekningen din :-)
  Denne bloggen er jo som å vinne i lotto hver dag, dere er skikkelig flinke til å lage artikler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine kommentarene Wibeke ♥ Setter stor pris på det :)
   Ja vi vil jo gjerne at dere skal huske å besøke oss, og hvis dere glemmer det så kan det være at dere går glipp av noe .. hehe eller at vi kan posetiv overraske dere når dere minst aner det ♥

   Slett
 2. http://inajento88.blogg.no/1397850247_vr_.html her er mitt bidrag😃

  SvarSlett