tirsdag 15. april 2014

Oppbevaring

Som de fleste andre scrappere er jeg på evig jakt etter den perfekte oppbevaring og organisering av scrappesaker, og når en plutselig har hundreogørtenmillioner kort å passe på i tillegg, så må man jo så klart finne noen nye smarte oppbevaringsmåter!

Her er min koseplass når anledninga byr seg :) Jeg er så heldig at jeg (enn så lenge) har et helt rom til rådighet (som jeg riktignok deler med ei gjesteseng). I tillegg til det som vises på bildene, har jeg mye anna oppbevaring for å utnytte plassen på rommet optimalt, så det dere ser her er kun det jeg bruker oftest. Rett bak ryggen min har jeg plastkommoder fra Biltema som blir sortert nærmest meg etter behov


Dette er pulten min, som har gått gjennom en ganske stor forandring de siste månedene ettersom mister og maling måtte vike for kortdilla :D


Den grå treeska fra Panduro passer perfekt til PL-kort og småstæsj. I det ene buret har jeg alle de svarte tusjpennene mine, viktig å ha mange! :p I buret lengst mot venstre har de små Studio Calico-posene med PL-aktuelt stuff fått en foreløpig plass..

Disse geniale bakkene fra Clas Ohlson passer akkurat perfekt oppi skrivebordsskuffene mine! De kommer i pakker på tre store bakker og tre små som passer oppi de store, og så kan du kjøre flere små separat. Jeg har organisert kortene etter kit, og på samme handlerunde på Clas'ern fant jeg post-it merkelapper med tab på. Disse har jeg festa på hvite kort som jeg har stansa ut i PL-størrelse for å merke de forskjellige kit'ene. Jeg har valgt å legge disse bakerst i kortbunken fordi jeg liker å se kortene og ikke bare en hvit kortbit...


Jeg har prøvd å samle det jeg bruker hyppig oppi ei slik korg, som har permanent plass på pulten. Det er hovedsakelig klistremerker av forskjellige typer, alfabeter, enameldots og andre pynteelementer som får plass oppi her. En enkel måte å holde nogenlunde oversikt over småting.

Washitapen min har fått plass på et båndstativ fra Panduro. Blir mye mer brukt når de står framme slik som her og jeg ser dem enn når de ligger i en boks. 

Her er et oversiktsbilde av veggen ved siden av scrappeplassen min. Den er nok ikke 100% utnytta, og ikke spesielt "PL-ifisert", men jeg har jo ikke tenkt å legge den vanlige scrappinga helt på hylla heller, så noe må jo få lov til å være igjen! Bakkene til høyre varierer innhold etter behov, men skrivesaker og scrappeverktøy har en fast plass oppi der :) Thickersene mine går akkurat oppi ei skoeske fra Europris. Til venstre i hylla er PL-bilder som er sortert etter hendelser/situasjoner og klare til å scrappes.
Nederst til venstre i bildet ser dere toppen av ene rekka med Biltema-kommoder, og litt av papiroppbevaringa mi på toppen.


2 kommentarer: