mandag 21. april 2014

Små Lomme Loer.

God morgen Jorunn her, og i dag hadde jeg lyst til å vise dere at vi faktisk kan lage små Lomme LOer, for i den store pakken med plastikk lommer fra Becky Higgins er det en med 4 lommer som har str 6*6. Det geniale her at har du kjøper bøker med 6*6 så trenger du ikke klippe dem til, bare stappe dem ned i lommene sine. Det eneste du må tenke på er at du ikke kan ha for mange lag(den tabben har jeg allerede gjort)

Det er kommet en del skisser til lommescrapping, men siden jeg skal lage små LOer så står jeg litt friere, og bestemte meg rett og slett for å søke på Pinterest  etter skisser. som sagt så gjort, her er min første skisse.

Synes den var utrolig flott,og trigget noe i meg. Når jeg skal følge en skisse må jeg bli inspirert, hvis ikke får jeg ikke kommet meg i gang.

Slik ble resultatet.


Eneste bak delen jeg kan finne med å lete etter skisser på Pinterest er at det er så vanskelig å bestemme seg, så med slik Lommescrapping som dette, det tar tid.

Neste skisse ble denne.


Grunnen til at jeg valgte den skisse er at jeg allerede hadde plukket ut bildene jeg skulle bruke, kanskje litt tungvindt for du begrenser deg selv da. Så neste gang skal jeg velge skisse først og deretter bilde :)

Slik ble resultatet, og min kjære mann kom faktisk med et lite tips jeg skal ta med meg, at jeg ikke skulle ha festet tagen, og han har rett, det hadde vært kjekt å kunne dra den opp og det stod noe på den, så det skal jeg gjøre neste gang.Her kommer den 3 skissen, og den skal jeg bruke som den første minilomme LO som en velkomst til albumet til min datter.


Slik ble min siste minilomme Lo, for man vil jo gjerne skrive litt å når man lommescrapper, så den siste lommen ble brukt til tekst.


Slik ble da min ferdige side med minilomme LOer, dette tar tid, så vil du scrappe fort for å få bilder i album er ikke den rette måten å gjøre det på. men vil du eks ha en forside til albumet ditt, eller du skal gi vekk et album, er kanskje dette måten å gjøre det på. Uansett jeg stor koste meg med å lage disse miniLoene.Det er fremdeles påske og været er nydelig her i vest, det skal ut å nytes i dag å. Må jo ta noen nye flotte bilder til fremtidens scrapping ♥

6 kommentarer:

 1. Denne "mini"-ideen din falt jeg totalt for - såååå genialt :D Og, disse mini-LO-ene dine er bare helt fantastisk nydelige Jorunn :D
  Tusen hjertelig takk for at du deler <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Barbro, for en utrolig fin kommentar å få da ♥♥ Ja jeg må si jeg koste meg med scrappingen og det er jo det vi skal, kose oss ♥

   Håper jeg får se noen slike hos deg. Klemm

   Slett
 2. Så kult, en flott ide` :) Og så flotte de var :) Som vanlige LOer bare i miniatyr :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Randi, ja jeg virkelig koste meg her med disse miniene ♥

   Slett
 3. Dette var utrolig arti og veldig inspirerende... Takk for tips om mini lo'er.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du likte det, må gjerne komme med tips om det er noe du vil vi skal ta opp og skrive om :)

   Klemm jorunn

   Slett