tirsdag 1. april 2014

GJESTEDESIGNER APRIL MED KONKURRANSE.

Jeg har fått æren av å være første gjestedesigner for Project Life i Norge-bloggen, og gleder meg til å få være med å inspirere dere gjennom april :)

Kan fortelle litt kort om meg selv først: Lene Fredrikstad heter jeg, jeg er 28 år, nybakt mamma til to gutter, en på 3 år og en på 3 mnd :)

Jeg oppdaga scrapping i 2007, men det var først i 2010 det virkelig tok av da storebror ble født. Rett før jul var første gang jeg kom over lommescrapping, men det skulle jeg jo absolutt ikke prøve, for det var jo bare tull.. ehm, kort fortalt så måtte jo det og prøves.. :D og jeg er rimelig hekta!

jeg elsker å se at bildebunken minsker i rasende fart, og terskelen for hvilke bilder som er scrappbare er betraktelig lavere enn når jeg scrapper vanlig.


Jeg får også lov til å dra i gang en liten konkurranse, hvor dere er med i trekningen av en liten RAK. Og med det fantastiske været vi har ute nå, er jeg virkelig i vårstemning. Derfor har jeg veldig lyst til å se sider inspirert av våren, enten det er farger, bilder, påske, ja det som gir dere vårstemning :) For meg er vårstemning friske farger, og jeg har laga en dobbelside med bilder fra en flott 1.mars.


På første siden har jeg nesten bare bilder. To av bildene er 10x15 som jeg har delt i to for at de skulle passe inn på siden. Journaling-kortet er en freebie fra MissTiina

På andre siden er flesteparten av kortene fra Honey-kitet. Alfabeter og chipboard kommer fra Studio Calico-kit og i journaling-klistremerke og rubon fra en bunke med eldgammelt stuff jeg aaaldri trodde jeg kom til å få brukt noen gang - digger å finne nye bruksområder på ting som jeg trodde var utgått :DDa gleder jeg meg til å se deres bidrag til temaet vår! Legg inn link til innlegget deres under innen 29. april, så er du med i trekninga av RAKen 30. april :)

Her er ett bilde av RAK'en:

Da har vi fått våre første bidrag sendt på mail, den første er fra Hege som vi fikk for noen dager siden

Så har vi fått et fra Christine i dag på mail, og kanskje hun er en av dem som får en ekstra overraskelse i posten

 
På tampen i går kveld kom det et til bidrag til konkurransen. Dette er fra Elise

11 kommentarer:

 1. Så fin oppgave! Gleder meg til å prøve på denne. :)

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt å ha deg som gjestedesigner Lene. Flotte sider du har laget her og jeg gleder meg til å se hva annet du skal lage ♥

  SvarSlett
 3. takk Jorunn, kjempekjekt å få være gjestedesigner hos dere også :) tankevirksomheten jobber på spreng ;) Gleder meg til å se resultatet, Kokosbollerina! :D

  SvarSlett
 4. kan man levere flere bidrag?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei Ina bare et bidrag for hver konkurranse, men vi har jo en til du kan levere til
   her http://projectlifeinorge.blogspot.no/2014/03/utfordring-1-project-life.html, den varer helt til den 19 April

   Slett
 5. Så man får bare levere en side av arket?

  SvarSlett
 6. http://inajento88.blogg.no/1397850247_vr_.html her er mitt bidrag 😃

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte bidrag fra Hege, Christine og Elise som har levert via mail, herlig vårstemning på alle som en :)

  SvarSlett