onsdag 26. januar 2022

Fødselsdag med "Ø"

Hej med jer.

DT-Line her med en 6x12 side fra min fødselsdag sidste år.

I 2020 havde jeg fødselsdag lige inden landet lukkede ned og derfor var 2021 min første corona-fødselsdag. Vi havde inviterede mine forældre på morgenmad og så sluttede vi af med at gå en lille tur. Vi kunne ikke have gæster om aftenen, så vi fik take away og så Harry Potter. Virkelig hyggelig alligevel.  

 
 
Når man laver scrapbooking i et nordisk land, så mangler vi altid Æ, Ø, Å, Ö og Ä i thicker/alpha pakkerne.

Jeg har brugt bogstaver fra American Crafts og PaperPersonShop i dette layout. For at få stregen gennem Ø har jeg klippet stammen af et Y. Så kan jeg bruge resten af Y som et V og stammen i Ø. Jeg klipper også ofte X eller Z, for jeg bruger dem stort set aldrig. I et Q kan jeg nogle gange forlænge stregen så det ligner Ø, men det kommer an på hvilken skrifttype der er brugt.Journalkortet er fra Rachel Design's It's Your Day og jeg har selv printet det ud. Hvis du leder efter en kollektion med fødselsdagstema kan jeg anbefale denne kollektion. Det kan bruges til både børn og voksne. 

Jeg har prøvet at holde farverne i samme tema og fandt nogle gamle dots fra Simple Stories som passede perfekt.Wordstickers kommer fra en meget gammel Simple Stories Carpe Diem kollektion der hed Posh. Jeg elsker at bruge wordstickers, fordi de også kan bruges som supplement til journaling. Ofte sætter jeg dem sammen 2 eller 3. Den lille hat kommer fra Pebbles Happy Cake Day. Jeg synes den passer så fint der, fordi den holder sammen med wordstickersene. 

Jeg havde flere billeder fra dagen, men jeg valgte ikke at bruge dem, fordi jeg godt kunne lide det var simpelt, når hele dagen også endte med at blive simpel. Vi snakker ofte om, hvordan vi kan få fyldt alle vores billeder ind i vores layouts, men jeg synes også det er vigtigt at begrænse sig - selv om jeg ikke altid er så godt til det :)


1 kommentar: