søndag 5. mars 2023

Dokumentere det du selv laver

God søndag!

I dag vil jeg, DT-Line, vise et layout der handler om min fridag.

Vi har så travlt med at dokumentere vores familier, børn, venner, husdyr, rejser og andet, men husker vi at dokumentere det vi selv laver?

Layoutet viser en dag jeg havde hvor jeg forkælede mig selv med massage, ansigtsbehandling, god mad og en tur hos frisøren. 



Filler kortet fra en kollektion med selfcare som tema passede rigtig godt til mit layout.
Jeg er ikke god til at bruge gul og slet ikke orange, så det var lidt en satsning. Men jeg blev glad for at have taget det med, for jeg synes det gav god mening i layoutet.

Ved siden af har jeg billedet af min frokost (lunch), med en lille word sticker. Jeg havde ikke lyst til at dække billedet for meget med embelishment.


 
 
Title kortet er et printable kort, som slet ikke var til dette layout. Men jeg kunne virkelig godt lige farverne og stemningen til dette layout, så jeg stjal det fra den oprindelige side jeg havde sat det ind på. Jeg har ikke noget imod at flytte rundt på mine planer og da det er et printable kort, kan jeg jo bare printe et nyt. Det er en af fordelene.

De store puffy thickers er fra et gammelt Studio Calico kit. Farven har gjort dem svære at bruge, så jeg har ikke haft dem så meget fremme. Men de passede godt til den gule på filler kortet, så det var bare om at få dem brugt. Jeg tilføjede to små word stickers og et par enamel dots.
 
Journalkortet er også en printable. Igen fra en selfcare kollektion.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar