søndag 21. mai 2023

Ferie med mange billeder

God søndag. 

I dag vil jeg, DT-Line, vise hvordan jeg har fået en masse billeder fra vores sommerferie i Berlin i 2020 med på mit indlæg. 


 

Title kortet blev et billede af markeringen af  hvor Berlinmuren stod, i stedet for et designkort. Jeg havde nogle alphas med et kort design, som passede helt perfekt til temaet med at rejse. 

Vi tog toget til Berlin. På det her tidspunkt skulle man ikke bruge mundbind i offentlig transport i Danmark, men det skulle man i Tyskland. Så da vi krydsede grænsen var det på med mundbindet. Billederne viser kontrasten.


Jeg ville gerne have både meget tekst og mange billeder. Derfor fungerede det godt, at dele 6x12 siden ind, så jeg kunne have seks 3x4 kort og billeder. Det gav mulighed for både at bruge billederne og fortælle historien. Journalkortene er nogle jeg selv lavede med digitale stempler fra Studio Calico. De er printet på 180 g hvidt papir. 

To 8x6 sider gav mig mulighed for at bruge flere billeder. Jeg overvejede også flip pockets, men jeg synes det giver mere ro, med to små sider. Det gav mig i alt mulighed for 9 ekstra billeder. 


 
 
Jeg prøver altid at fange stemninger og også de mere skæve historier. Fx. billedet hvor familien har ryggen til mig, iført regnslag. Billedet fra U-Bahn'en er måske lidt uskarpt og ligegyldigt, men det siger alligevel noget om, at vi brugte mundbind rigtig meget. Det var stadig ingen mundbind i Danmark på det her tidspunkt. 

 

 

Jeg havde også fokus på, at det kunne blive for meget tekst, hvis jeg bare brugte alm. journal kort. Så jeg har forsøgt at bruge andre former for kort til at fortælle også. Fx. kort med lister, punkter, More/Less og en masse filler kort. 


 


Små historier blev der også plads til. Jeg kombinerede 6 billeder, markerede dem med tal og lavede et normalt journalkort om til et kort med talliste. På den måde kunne jeg fortælle små historier, som ikke behøvede en lang beskrivelse.  


 Collagen er lavet med Project Life appen, som jeg altid bruger til at formatere mine billeder med. 

Jeg håber, at det giver lidt inspiration til jeres ferie og sommerlayouts.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar