søndag 8. november 2020

Badenymfe

 Då er det søndag og vi er klart for ett nytt innlegg på bloggen. I dag er det DT-Monica som vil inspirere dere til kanskje å starte med Project life? 

I dag skal eg vise dere noe som er nytt for meg, det å blande PL med LO (Layout/albumside). Eg har frem til no enten tenkt at bilde(ne) måtte brukes til enten det ene eller det andre. Det har til tider blitt litt utfordrende, for hva skulle eg velge, PL-side eller LO? 

Heilt til eg fikk bearbeida hodet mitt til å snu den tankegangen. Kanskje har eg blitt meir bevist på det siden eg har starta med å dokumentere 2020? 

PL sida under er februar måned, slik eg har gjort med andre måneder i 2020 album, så er måneden tatt med på første side. Siden det bare var ei side og det skulle være skrivefelt og siden det var eneste kortet på måneden har det blitt liten tekst på februar. Sida har bare bilde og ett kort uten ingen pynt. 


Syns badebildene er så fine og gøyale at eg ville lage en LO av serien med bilder. Denne LO er pynta med dotter og stempler fra Kort og Godt. 


Det var alt eg hadde for i dag, eg har litt å ta igjen etter for 2020.


Monica 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar