mandag 25. desember 2017

25. December. Luke 29

Hej, DT-Gunilla här,
I år har jag också börjat på December Daily för 2017, men eftersom jag beställer foton i efterhand måste jag planera mina sidor noga så går det i slutändan mycket snabbare. Här är ett exempel hur jag gör för att planera i förväg:
Den 7 dec så valde jag ut PL-kort och dekorationer samt skrev jag ner journalingen i förväg och noterade i albumet vilka 2 foton som skulle in från den dagen. 

Jag har använt ett 6X8 album och PL-kit som jag köpt från Ali Edwards, men jag har även använt mycket dekorationer som jag har hemma plus använt Silhouetten en del :Och när sen de beställda fotona kom så behövde jag bara sätta in dem på rätt ställe i fickorna (lommerna). Den rödvita pappret, matchande washitejp och knappen kommer från Sirap i Paris (som var med och sponsrade pris här i Project Life i Norge). 

----------
Resten av albumet ser ut så här för de första 5 dagarma.

Inledningen:Sen har jag inspirerats av December Daily som Ali Edwards gör, att skriva mina mål och förväntningar inför december. Med facit i hand: Det har visat sig vara något jag strävat efter under hela december och dessutom lyckats hålla det!

Här är baksidan på journalingen där jag skriver om hur jag börjat förbereda julen redan i oktober/november och en mini-LO. 


Jag har valt att berätta en lämplig story varje dag, en lång eller kort beroende på dagsformen hos mig eller vad som hänt just den dagen:

Den 1:a december

Här ville jag skriva om adventskalendern som förut var så viktig för barnen men nu när de är tonåringar så är det inte något de förväntar sig, däremot har jag själv köpt mig en adventskalender med små te-ljus. 


2:a december

Handlade om ett litet event jag var på och hur jag hann med och jul-pynta lite. 


 3:e december

Storyn handlar om 1:a advent då jag och min syster spelade i en orkester. 4:e december

Storyn handlar om att se till att träffa sina vänner, trots all stress i december.
5:e december

Vi gör julkort på jobbet, så kul att skapa tillsammans!


Tack för titten och välkommen tillbaks, jag visar lite mer om några dagar!

Saker jag använt är från:
"Ali Edwards", min mammas gömmor, "Sirap-i-Paris", Panduro, Rusta,  "Malins stämplar" och sen egengjorda dekorationer från Silhouetten,

DT-Gunilla

SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.

Denne siste uken vår hadde teamet lyst å hå rak'er i premier.... 
Så på nyttårsaften trekker vi 8 som vinner en rak hver.10 kommentarer:

 1. Vilks fina sidor Gunilla! Jättekul att se. Tack för tipset om hur du förbereder sidorna, det ska jag försöka!

  SvarSlett
 2. Kjempe fint julealbum🎅🎄

  SvarSlett
 3. Så mange flotte PL-sider :)
  Håper dere hadde en fin julefeiring :)

  SvarSlett
 4. Beautiful pages. Love those semi-circle pages. So many fun details. God Jul. Hugz

  SvarSlett
 5. Så fine sider i din bok ☺

  SvarSlett
 6. nydlige sider med flotte detaljer❤

  SvarSlett
 7. Mange fine tips du gir 👍😊

  SvarSlett
 8. Ååååå, så flott det desemberalbumet ditt er! Håper du deler sluttresultatet
  med oss også 😍

  SvarSlett