mandag 11. desember 2017

Luke 15,

Ny uke, ny premie, og ny gjestedesigner, i dag er vi så heldige å få vise to sider av Nina Straume. Du finner bloggen hennes her.Hei, og takk for forespørsel om bidrag til kalenderen i Project Life i Norge. Det var overraskande og veldig kjekt:-). Eg laga like godt to sider, sidan det er så mange minne å ta vare på i desember. Først laga eg ei side om førjulstur til Oslo. Ei herleg helg som til og med baud på klar himmel, kaldt vér og snødryss.
Den andre sida handlar om årets adventskalendrar. I år var det 72 små pakkar å fordela og henga opp. Me sluttar visst aldri med adventskalender i vår familie:-D. Ynskjer dykk alle ei fin førjulstid!

NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


Premien kommer fra Papirdesign.

Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.

8 kommentarer:

 1. Dette var to kjempefine sider med mange fine bilder og flotte detaljer :)

  SvarSlett
 2. Så lekne og utrolig flotte sider. Falt virkelig for den artige pynten :)

  SvarSlett
 3. WOW! Nå ble jeg mektig imponert :) For noen flotte sider du har laget!

  SvarSlett
 4. Love the diecut first card. Gorgeous pages. Love those black and white bird cards. So many beautiful details. Hugz

  SvarSlett
 5. Festelege sider! Spenstig dekor! Kjempefint👍😊

  SvarSlett
 6. Utrolig flotte julesider :)) Koselige bilder og veldig fint pyntet :)

  SvarSlett