fredag 29. desember 2017

29.des og luke 33


I mi forrige luke så visste eg bilde fra dager i desember og tett opp til julafta. Heilt siden eg var liten, så har alltid juletreet blitt pynta om kvelden lillejulafta og gavene lagt under treet. Dette har eg fortsatt med når eg fikk min egen familie. Bortsett fra i år, då blei det pynta den 22.des, rett og slett for at minstejenta skulle få være med å pynte siden det var noen julebesøk og ærend i nabobyen som måtte gjøres lille julafta. Men uansett hvilken dag juletreet blir pynta på så er det kjekt å se spenninga og gleden til dei små, henge opp selvlaga julepynt, riste/ta litt ekstra på gavene når dei skal legges under juletreet <3.

PL-sida mi omhandler nettopp dei to "viktigste" dagene, pynting av juletre og selveste julafta.

Eg har visst fått ei dille med å bruke både store og små bilder på ei side :-)

Arket eg har brukt er fra Bo Bunny, det var jo ikkje så dumt at ene sida av mønsterarket var PL-kort. Julekulene som eg har pynta med er klipt ut fra samme mønsterark. Tallene 22, 24  og småpynten er klistermerke som er kjøpt på Europris. På bildet i midten av dei to små gulla har eg pynta med washitape med gullhjerter og smile trepynt fra Kaiserkraft.All I want for Christmas is you er klipt opp i deler fra et PL-kort.Hva passer vel bedre en hjerter og smile til gulla mine <3.Det var alt for denne gang, ha en koselig romjul med eller uten hobby :-)

Klem DT-MonicaVi i teamet har satt opp hele 8 premier som vi trekker på selveste nyttårsaften - da har vi en rak hver.
Så bli med - kanskje er det du som vinner! Reglene for å delta står under bildet.


NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

20 kommentarer:

 1. Åhh, så flott! Det var utrolig fine PL-kort...kjempefin og harmonisk side :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Likte veldig godt kortene/mønsterarket så spørs om eg ikkje må se om eg finner flere :-)

   Slett
 2. Beautiful. Love the vintage style florals. Hugz

  SvarSlett
 3. Nydeleg side og herlege fargar👍🤶🏻

  SvarSlett
 4. nydlig side me nydlige bilder og kort❤

  SvarSlett
 5. Herlig side, gøy å se litt andre utradisjonelle farger 😊

  SvarSlett