fredag 1. desember 2017

Luke 5

Hei. I dag er det jeg som har gleden av og åpne dagens luke. Min luke er fylt med julestemning og pynting av juletreet.

Før om åra har dette vert noe jeg har gjort etter at barna har lagt seg på lille juleaften. Litt nostalgisk barndomsminne, det med og komme inn på stua julemorgen og juletreet står der fint pyntet og lyser imot en. Men nå er barna blitt så store at de ikke bryr seg så mye om dette lengre, men vil heller hjelpe til å pynte treet selv.


Denne siden også er enkelt pyntet med mest tekst fra papira jeg har brukt til å lage pl-korta.
Papiret er fra Kaizer Craft

Hatt på noen stjerner for å markere.


Det var det som gjemte seg bak luke nr 5 den 1 desember.

NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


Premien kommer fra Papirdesign.


Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.

9 kommentarer: