søndag 31. desember 2017

Snart 2018...


Men før vi tar fatt på det nye året, så vil vi i teamet takke for følge i 2017...

Vi har feiret 3årsbursdag for bloggen vår, med gaver og masse inspirasjon, vi i teamet har hatt treff og hatt vår første live-streaming der vi trakk vinnere i en utfordring..

Vi har sagt farvell til noen i teamet, og ønsket velkommen til andre...

Vi har lekt med forskjellige typer utfordringer, og vi har fått mye inspirasjon fra dere som deler det dere har laget med oss.

Ett fint år har det vært..
Tusen takk til dere alle som har fulgt oss så langt. Og en stor takk til våre gjeste designere i årets utgave av julekalenderen; Bodil, Nina, Tordis, Annelene og Belinda. Tusen takk for flotte bidrag.

Nå er det rett før 2018 starter, og det vil også si ett nytt år for bloggen, og det vil bli en del forandringer her, teamet og bloggen vil fortsette på en annen måte enn det har gjort i disse nesten 4 årene.

Jeg (Linola) sier takk for meg, tiden er inne for å la andre styre project life i Norge.
Dette har vært flotte år å få lov å styre bloggen, jeg har lært mange teknikker av både team og dere som har delt deres kreasjoner, jeg har utfordret meg med nye teknikker og jeg har fått lov å bli kjent med mange nye mennesker, og flere av disse er mennesker jeg i dag kaller mine venner...
Nå skal jeg kose meg på sidelinjen å se hvordan project life i norge blir neste år...Även jag (Anna) tackar för mina år här. Det har varit en fantastisk rolig tid att få ha tillhört designteamet och som gjort att jag fått mina PL-album fyllda med sidor. Jag har även fått många nya härliga bekantskaper som jag är så glad över. Sist men inte minst, stort tack för alla fina kommentarer som ni har skrivit vid mina inlägg. De har värmt gott i hjärtat!
Eg (Mona) takker også for meg. Det har vore lærerikt og kjekt å få vere ein del av
designerteamet til PLIN. Tusen takk for alle fine kommentarer på mine PL-sider.
Ønsker resten av teamet lykke til videre!!


Team 2018

Vi er fortsatt 5 fra teamet som fortsetter nå i 2018, og det vil være 1 innlegg hver uke og ikke 2 som det har vært tidligere. Hver søndag vil du finne et nytt innlegg her på bloggen fra en av oss, og vi skal gjøre vårt ytterste for å inspirere deg, gi deg tips og teste ut nye teknikker.

Utfordringer har vi lagt på is til å starte med, men vi får se hva 2018 vil bringe. Vi gleder oss til å gi oss i kast med et nytt år og vi håper at dere vil følge oss videre. Vi setter stor pris på alle deres kommentarer og likes.
En stor takk til Linda, Mona og Anna for alt de har gjort for Project Life i Norge, og vi ønsker de lykke til videre.

Vi ønsker dere alle et GODT NYTT ÅR!

Elisabeth, Gunilla, Marit, Monica og Bente-Heidi
2 kommentarer:

  1. Takk for inspirasjon og moro gjennom året som har gått.
    Gleder meg til å se dere videre i 2018 :)

    SvarSlett
  2. Takk for masse inspirasjon gjennom 2017😊 Lykke til med arbeidet i 2018. Me følger med i bloggen framover👍😊

    SvarSlett