fredag 8. desember 2017

Luke 12 - reddet av gull og paljetter

Da var vi alt på luke 12 i vår julekalender!

Tradisjon tro så er det skoleball før jul når man går siste året på ungdomsskolen, iallfall her i Sarpsborg - og i 2016 var det Mads sin tur.


Uke 49 i 2016 inneholdt både min bursdag og skolballet til Mads. Og jeg må innrømme - denne siden var vanskelig å lage.  Det var like før det ikke ble noen side...

Kortene var feil, og jeg fant ikke noen andre, fargene stemte ikke, pynten jeg hadde var heller ikke noe. Alle har vi vel sittet og tittet på det vi har og vraket alt!

Så fant jeg noen gull bokstaver og litt paljetter - TAKK!Og da syntes jeg at det ble litt fest over siden, og den passet som en bursdag/skoleball uke.

Det er litt farlig når man startet sånn og snakke det man lager ned - blir ikke noe bra side av det vettu:) 
Så moral til meg selv; gi ikke opp - gull og litt glitter kan fikse det meste:)


Det var alt fra meg i dag. Beklager dårlige bilder av siden, men det blir for tidlig mørkt og det er ikke lett å få de fine. Kos deg videre nå 2. uken i advent.

Klem Bente-Heidi

NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Ukens premie kommer fra SirapiParis

Sirap i Paris er en svensk butikk som holder til i Täby, og har ett stort og godt utvalg med scrappeting, her er link rett til nettbutikken.
Dere kan lese om butikken og innhaverne her.

21 kommentarer:

 1. Flott side! Liker bruken din av glitter :)

  SvarSlett
 2. Eg synest sida di var kjempefin! Kjenner godt problematikken du beskriv😝😂 Men du løyste det flott! Likte veldig godt gull-bokstavane! (Kor har du kjøpt dei??)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tordis! Godt det er flere som strever med det samme av og til:) Bokstavene har jeg fått fra Hip Kit club.

   Slett
 3. Flott side med fine detaljer :)

  SvarSlett
 4. Jeg har det ofte på samme måte, ikke alt som er lett å kombinere på en side. Men du løste det fint, gull og glitter er alltid stas!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lillemor, godt å høre at flere sliter av og til:)

   Slett
 5. Du har jo vært kjempeflink. Det ble jo en super PL side! :)
  Og de gullbokstavene der var knalle altså og artig med paljettene :)

  SvarSlett
 6. Siden ble kjempefin! Det var verdt å kjempe litt ekstra :) Av og til tar det tid før jeg blir fornøyd med det jeg lager - så det kan ta litt ekstra tid innimellom.

  SvarSlett
 7. Jeg syntes siden din var flott :)) likte godt gull bokstavene og paljettene.

  SvarSlett
 8. Väldigt fin dokumentation.

  SvarSlett