lørdag 16. desember 2017

Luke 20

Vi er så heldige å fått ja fra flere gjestedesignere til å være med på julekalenderen vår. Så i dag er det Annelen Våge som har laga to lekre PL-sider med tema jul.


Annelen har laga to flotte sider, hvor den først er fra julafta 2015. PL-kortene og fine ord/stickers med juletekst er fra Papirdesign. Dei fine hvite hjertene kommer fra Staz.
Den neste PL-siden er fra Pepperkakebyen i Bergen. Mange lekre byggverk, det er absolutt verdt en tur å se på om en er i Bergen!

Her er også PL-kortene fra Papirdesign sammen med diecut av vimpel, dotter og hjerter.

Har du lyst å bli bedre kjent med Annelen, finner du bloggen hennes her.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.Premien kommer fra Papirdesign.Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.


5 kommentarer:

 1. To flotte sider du har lagd ;)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte PL sider med flotte bilder :)

  SvarSlett
 3. De sidene minner på at jeg må ta bilder på julaften av litt forskjellig ;) Skulle gjerne sett den pepperkake-byen i virkeligheten :) Koselige sider!

  SvarSlett
 4. Gorgeous pages. Pepperkake byen looks so cosy. Hugz

  SvarSlett