lørdag 30. desember 2017

30 dec Luke 34

Hej, DT-Gunilla här!
Här kommer nu lite fler sidor i mitt December Daily Album. 
Jag ber om ursäkt att det här inlägget kom iväg alldeles för sent idag den 30 December.

Jag har här den 6:e dec. 
Det här var en dag då jag hade stressigt och jag valde att berätta en liten kul händelse där hela mitt material hamnat på villovägar, och här har jag äntligen hittat det.Den 7:e dec: Här har jag skrivit om julklappar i år, som vi minimerat. Min yngsta son slår in ett paket och jag skriver om hur omtänksam han är när han planerar sina julklappar.Den äldsta sonens roliga kommentar är gömd i en liten ficka (lomme).


Den 8 dec handlar om bara mig, en dag där jag såg till att må bra. 
Jag har inte satt in fotot ännu, utan väntar på att det ska komma.

Den 9 dec: handlade om vår härliga hund som ger så mycket av glädje och ro som man så väl behöver i december. Jag berättar också om den hund jag ibland passar och som var hos oss just den här dagen.Den 10:e dec : handlar om när vi for till stugan och där det var massor av snö (det hade inte kommit till Stockholm ännu, där vi bor).

Jag har använt en stjärna som jag tillverkade till mina söner som små, då de skulle vara stjärngossar. Den kommer de aldrig använda något mer och jag ville inte slänga den så den hamnade i mitt album, som ett minne. 

Jag klippte ut samma form av stjärnan i vit cardstock och sen på baksidan syns en till utklippt stjärna med text som jag skrev på skrivmaskin INNAN jag klippte ut stjärnan. Så klistrade jag ihop de 2 vita cardstocks-delarna och gjorde hål.


Tack för titten och gott nytt år!

Vi i teamet har lagt upp hela 8 premier som vi lottar ut på nyårsafton - så vi ger en rak var. Läs hur du ska göra för att vinna nedan!

Vi i teamet har satt opp hele 8 premier som vi trekker på selveste nyttårsaften - da har vi en rak hver.
Så bli med - kanskje er det du som vinner! Reglene for å delta står under bildet:)


NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

12 kommentarer:

 1. For noen supre sider, imponert at dere får til så mye.

  SvarSlett
 2. Så flotte PL-sider :)
  Når sidene ikke er så store så frister det nesten å begynne med det der altså :D

  SvarSlett
 3. Love the black and white. Gorgeous album. Hugz

  SvarSlett
 4. Jätte fina sidor du har skapat 😊🖒

  SvarSlett
 5. Kjempefine sider i ditt album :)

  SvarSlett
 6. Otroligt fina sidor!! Älskar stjärnan och halvcirklarna!

  SvarSlett
 7. Utrolig flotte sider, den stjerna satte virkelig en ekstra spiss på albumet ��

  SvarSlett
 8. så fint!! Var kommer det svarta kortet med Oh deer ifrån?

  SvarSlett
  Svar
  1. Från Ali Edwards "december Daily kit". Designern heter paislee press.

   Slett
 9. Tack för era fina kommentarer!

  SvarSlett