mandag 4. desember 2017

8. Luke i Julkalender - snö i mellandagarna

Hej DT-Gunilla här,
Ny vecka och nya utlottningar (kommentera våra bloginlägg för att delta)! 
Trots att jag gör December Daily i december gör jag även PL-sidor i december, och förra året i mellandagarna kom äntligen lite snö så det ville jag dokumentera. Min man passade även på att försöka elda lite ris.

På den här sidan har jag bara använt ett enda PL-kort och annars har jag utnyttjat baksidan från pappren som jag satte in veckan innan. Lite kul med kontrastfärgerna vit och svart, samt rött
 och grönt.Min dekoration är ytterst sparsam och jag har tagit det jag hittat, nära till hands som tex washitejp, pappersbitar, pilar, gamla dekorationer som "hjärtat" i från mina gömmor.


Jag gillar transparanta papper och har skrivit min journaling på den:Sen gillar jag också tags, när jag vill dölja text eller som i det här fallet : "kylskåpsbilden" - en bild som jag tar varje gång vi åker från stugan - som en dokumentation vad som finns kvar i kylen. Tack för titten! /DT-Gunilla


NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Ukas premie kommer fra SirapiParis

Sirap i Paris er en svensk butikk som holder til i Täby, og har ett stort og godt utvalg med scrappeting, her er link rett til nettbutikken.
Dere kan lese om butikken og innhaverne her.

13 kommentarer:

 1. En flott side du har lagd :)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott PL med flotte bilder :)
  Flott papir og PL kort du har brukt også :)

  SvarSlett
 3. En flott side du har laget :-)

  SvarSlett
 4. Koselig side :) Takk for inspirasjon !

  SvarSlett
 5. Veldig fin side. Får skikkeleg stemning av vinter og jul🎄❄️

  SvarSlett
 6. Flott PL side :)) koselige bilder, og fint pyntet :)

  SvarSlett
 7. Gøy med de sorte hjertene og smart tips om kjøleskapsbildet ;)

  SvarSlett
 8. veldig fin side med flotte bilder ❤

  SvarSlett
 9. Härlig sida! Gillar blandningen av färger och mönster samt de sparsamma dekorationerna.

  SvarSlett
 10. En flott side-takk for inspirasjon!

  SvarSlett