lørdag 23. desember 2017

Luke 27 - Fortsatt julfirande

Då var det dags för mig, DT-Marit, att öppna ännu en lucka i vår adventkalender, nämligen lucka 27.

23 december och dagen före dopparedagen.
Eftersom jag redan vid lucia visade upp min sida från julafton så går jag idag vidare i julfirandet.
Då den här sidan delar uppslag med min sida från julafton så har jag valt samma papper och dekorationer. Reprints papper i 6*6 format från kollektionen Merry and Bright  och stickers från Simple Stories – Claus&CO


I denna fickan valde jag papper med kulor då jag tyckte det passade fotot med granen så bra. Det var lite för mörkt för att skriva journalingen direkt på, så det fick bli på ett vitt papper.


Här har jag använt samma papper som från min förra sida och skrivit 
min journaling direkt på.


I den här fickan har jag har här använt mig av samma mönsterpapper som på förra sidan, fast här är det polkagrisar på grönt papper. Lite enkla dekorationer med stickers och enamal dots i matchande färg.Detaljer från den andra sidan hittar ni här: Luka 17 - Julafton och tillsammans bildar de detta uppslag.


 Här ser ni hur jag använt samma mönsterpapper men i olika färg i min första och i den sista fickan. Polkagrisar i rött och grönt

 Tack för besöket och läs nedan om hur du har chans att vinna! /DT-Marit

  
SEI vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


Denne søndagen, på selveste julaften, er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


Premien kommer fra Bikuben:

 Bikuben holder til på Strømmen, og er Norges største scrappebutikk med ett veldig godt utvalg, her finner du det meste til scrapbooking og project life.

Besøk butikken  her.
De har også egen blogg med mye fin inspirasjon.

8 kommentarer:

 1. nydlig side med flotte detaljer❤

  SvarSlett
 2. TUSEN TAKK for en kjempekoselig adventskalender :) Har gledet meg hver dag til å se de flotte sidene som er blitt lagt ut - og i dag var ikke noe unntak ;) Kosellig julestemning og fine detaljer!

  SvarSlett
 3. Fin Juleside :) Takk for all inspirasjon dere har vist fram. Ønsker dere en riktig GOD JUL.

  SvarSlett
 4. Lovely pages. Love those xmas themed papers. God Jul. Hugz

  SvarSlett
 5. Flotte PL-sider :)
  God Jul! :)

  SvarSlett
 6. Kjempe fine og stemningsfulle julesider :-)

  SvarSlett