lørdag 2. desember 2017

6. Luke i Julkalender - December Daily forts.

Hej DT-Gunilla här igen! 

Jag vill ju gärna vissa fortsättningen i mitt "December Daily"-album från förra året och undrar ni något så fråga gärna i Facebook-gruppen ("Project Life i Norge"), så förklarar jag.

Nu fortsätter jag med 11-20 dec i albumet:

Den 11 dec:

Den här dagen ville jag dokumentera mina jul-pynt i fönstren, och det var så fint att passa på nu när snön fortfarande låg kvar och ljusade upp fotot. Det som jag låter återkomma som en repetition genom albumet är silver.


Samma dag den 11 dec så visade jag lite vardagsfoton (renovering i källaren av vårt nya gym och vår middag): 


 12 dec hade jag en "busy day med kundmöten", jag har bara tagit 2 minifoton över ett vacker snöigt Stockholm utanför kundens kontor. Sen har jag klistrat på en gran jag fått av en Scrap-vän utanpå ett riktigt gammalt vykort från 40-talet.

 Den 13 dec bestämde jag mig för att baka lussekatter (eftersom det var Lucia-dagen):
Här ser ni det gamla jul-vykortet jag fått av min mamma:Det här fotot fick många "gilla" på Facebook bland mina vänner: På baksidan av fotot ovan så dokumenterade lite om vad som fick mig i Lucia-stämning denna dag och hur vi firade lucia när jag var liten.  En liten detalj, den svarta rundeln som jag klistrat in 13 i har jag fått av Elisabeth i teamet, och jag kapade av lite på den och lät den andra delen fortsätta på nästa sida.


Sen kan ni se att jag klistrat på en tag med "13" på ovanpå en vacker genomskinlig plastpåse med stjärnor (sparade den eftersom den var så fin). Jag fotsatte visa upp foton från den 13 dec som matchade min journaling och sen hur grannen kom för att hämta en julklapp de beställt via mig (pepparkakshuset).


Den 14 dec hade vi jukonsert så en massa små foton från detta tillfälle och sen kunde vi dessutom köpa jul-lunch på jobbet - passade jag förstås på att fota (!)


Den 15 dec hade fotade jag en middag med arbetskompisarna. Men har valt att inte visa det här.

Den 16 dec glömde jag helt bort att dokumentera, vet faktiskt inte varför men det får väl öka mystiken lite - jag kommer säkert undra om 20 år varför jag uteslöt just den 16 dec?

Den 17 dec gjorde jag ett uppslag med julgodis (men även kontrasten: cross training) .

Den 18 dec så visar jag upp julkort jag själv gjort och julkort jag fått av min pyssliga väninna Anneli: istället för att hennes vackra kort ligger i en låda, sätter jag in dem i mitt album (en fin dekoration som hon gjort pryder dessutom sista pärmbladet i albumet): Den 19 dec hade jag ett uppslag om ett jobbprojekt, det behövde få ta plats i albumet eftersom jag ägnat så mycket tid till det här projektet. 


Så slutligen (för denna gång) den 20 dec så tog jag bilder  utanför huset i december - hur det ser ut hos oss:


Där har jag på vänstra sidan (har inte visat det) dokumenterat om hur mysigt det är i december att titta in i alla hus när julstjärnor och adventsljusstakar lyser. Att vi brukar sätta upp ljusslingan i häcken redan i november och hur konstigt utländska gäster tycker det är med våra ljusstakar i fönstren.--------------------------
NO: I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!


DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE:I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

I morgen trekker vi vår første premie, og husk at jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du til å vinne, her er en link  til de andre lukene våre denne uken:

Og premien som trekkes er


Premien kommer fra Papirdesign.

Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.----------------------------

Tack för titten! /DT-Gunilla6 kommentarer:

 1. Mange fine bilder og detaljer i ditt flotte album.

  SvarSlett
 2. Fun to see this lovely album. The picture with the cakes and the dog made me laugh. Hugz

  SvarSlett
 3. Så flotte sider! :) Virkelig gøy å se tilbake på :)

  SvarSlett
 4. Utrolig flott album du lager :)

  SvarSlett