onsdag 13. desember 2017

Luke 17 - Julafton 2016

Hej DT-Marit här.
Då har det blivit min tur att öppna en lucka i vår adventskalender, nämligen lucka 17.

13 december och Lucia idag och tyvärr hade jag inget juligt inlägg att visa från lucia förra året. Då befann jag mig i Thailand långt från svensk julfirande. Men givetvis finns det ett annat uppslag från den dagen ifall ni vill de det. Ni hittar ni här.

Så därför får det idag bli ett juligt inslag från julafton förra året.
Jag har använt mig av Reprints papper i 6*6 format från kollektionen Merry and Bright. Jag valde de röda och gröna papperna och gjorde PL-kort av dem.


På titelkortet har jag stansat ut bokstäver och kvistar, även de från samma pappers-kit för att det skall matcha i färgerna.Jag har dekorerat sparsamt med stickers från Simple Stories – Claus&CO och 
några enamal dots.
Journalingen skrev jag på skrivmaskinen direkt på pappret.


Även fotografierna fick lite text-stickers jag tyckte var passande. Tack för besöket och läs nedan för din chans att vinna! /DT-Marit¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.Premien kommer fra Papirdesign.


Papirdesign har siden 2007, lansert kolleksjoner med ark, stempel, chipboard og mye mer til hobbymarkedet. Og du finner produktene deres hos de fleste scrappe og hobbybutikker i Norge.
Du finner masse inspirasjon i bloggen til Papirdesign, der de også har utfordringer hver måned. 
For mere info om Papirdesign gå på hjemmesiden deres.

9 kommentarer:

 1. Kjempefin side med koselige bilder fra julaften :)) Fine PL kort du har laget, liker så godt skrivemaskin skrift som du hadde på journalingen :)

  SvarSlett
 2. Koselig julestemning og fine kort du har laget selv :)

  SvarSlett
 3. Koselig og fin PL side med minnerike bilder :D

  SvarSlett
 4. Fin jule-side🤶🏻 Nydelege kort. Det er kjempestilig med maskinskreven tekst🎄

  SvarSlett