tirsdag 5. desember 2017

Luke 9


Hei. I dag er det min tur til å vise en ny pl-side som jeg har laget. I fjor tok jeg mest bilder av selveste julaften, og det bærer nok mine sider preg på i år. I dag er det tid for å åpne julestrømpa. Dette er selvfølgelig ett stort øyeblikk for minste mann i huset.


Har på denne siden brukt ferdige pl-kort og pyntet veldig lite, 
da papir og bilder gjorde så mye utav seg.


NO- I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

DK -I vores adventskalender behøver du ikke oprette noget for at vinde en præmie, men du vinder ved at efterlade en kommenter i hver luge ind gennem en uge.  Om søndagen tegner vi en af jer der har kommentered vores lukker. Håber du nyder våres kalender og vi ønsker dig lykke til med at vinde.


SE - I vår adventskalender behöver du inte skapa något för att vinna ett pris, men du kan vinna om du lägger en kommentar under varje lucka under en vecka. På söndagen lottar vi ut ett fint pris till en av er som kommenterat våra luckor. Hoppas ni inspireras med våra luckor och lycka till med turen!

Ukens premie kommer fra SirapiParis
Sirap i Paris er en svensk butikk som holder til i Täby, og har ett stort og godt utvalg med scrappeting, her er link rett til nettbutikken.
Dere kan lese om butikken og innhaverne her.

10 kommentarer:

 1. What a happy little man. Fun page. Hugz

  SvarSlett
 2. Så koselig og fin PL side. Klart det er stas med julestrømpe :D

  SvarSlett
 3. Koselig minne fra julaften :) Skulle ønske jeg var like flink med å huske å ta bilder ...

  SvarSlett
 4. Flott PL side :)) koselige bilder fra julaften :)

  SvarSlett
 5. Flott PL-side. Eg synest det var fine kort som var brukt. Får verkeleg julestemning her🎄

  SvarSlett
 6. flott side med flotte bilder og fine kort :)

  SvarSlett
 7. Koselig side med julestemning.

  SvarSlett