søndag 28. april 2019

Startsida för Januari 2019 inspirerad av moodboard

God Morgon!
DT-Kada här med ny inspiration. Det är snart slut på vårt jubileum men du har ett par dagar på dej att vara med, det vore kul att se vad DU skapar. Senast 30 april, kl 23,59 vill vi ha ditt bidrag - vi har härliga vinster att lotta ut! Varje bidrag ger en lott.

Idag har jag mina första sidor i årets album att visa. Och såklart använde jag en av teamets moodboards som inspiration. Jag startade i alla fall där, min färgskala är dock lite starkare...

Min första sida för 2019:

Det är en blandning av visdomsord jag vill ha i minne under året, foton på våra kattungar som vi hoppas ska växa och bli vuxna under 2019 och en lista på vad jag tycker är viktigt i mitt liv...

Baksidan blir Januari-sidan; jag har tänkt mej ett uppslag för varje månad i år men motsatta sida till denna blir Tallriksis-sidan :-).
Jag har använt en ficka från Simple Stories som heter #4050, PL-korten är från Project Life "Sprinkles" - har några år på nacken nu, kom ut 2015 enl. förpackningen...

Och så min inspiration, detta är Monicas Moodboard... Jag utgick från det blå, det gula och det terrakotta-färgade. Och tänkte "sommar" trots att det är vintersidor jag gjort... 



Ser fram emot att se vad du inspireras av! Gör ett bidrag för varje moodboard om du vill (10 lotter)!!
Här är inlägget som startar tävlingen. 

På onsdag kommer hela teamet tillbaka igen - glöm inte kika in då!

Trevlig Söndag, Kramiz Kada

onsdag 24. april 2019

Living the moment

Etter ei pause så er det jammen eg som har bloggen i dag, det er kjekt å være tilbake!


I dag skal eg vise dere ei ganske så fersk side, det er fra en liten tur meg og lillegull hadde sammen med DT-Annelen no i påska. Vi har jo hatt et nydelig påskevær, så det har blitt brukte mye ute i nærområdet.









Siden lillegull og eg hadde sterke farger på jakkene så valgte eg å bruke gul som hovedfargen på pynten. Selve PL-kortene valgte eg fra et kit, der flere av kortene var i gråfarge. Da blir bildene i fokus, men samtidig matcher det både kle til lillegull og miljøet/området rundt.


Eg er så glad for at vi har en norsk designer i Papirdesign som gjør til at vi får stickers med norsk tekst. Passa ypperlig til disse bildene, sammen med noen gule dotter og stjerner så holder det.


Det var alt eg hadde for i dag! Vi sees plutselig igjen :-)






DT-Monica



søndag 21. april 2019

Inspiration från mood board samt Maja Design uppslag

DT-Gunilla här,
Jag visar upp 2 helt olika uppslag idag.

Just nu pågår vårt 5-årsjubileum och jag hoppas du inspirerats av våra olika mood boards och är med och tävlar - alla har en lottchans! Du kan vara med och bidra till alla 10 mood boards = 10 lotter!
Läs mer på den här länken
Här är min LO:


Och här nedan är min mood board jag inspirerats från, blommorna, färgerna, hjärtat, trämönstret, texten...




På nästa sida så har jag använt samma papper och velat använda plastfickor som blivit över. Det fick bli en väldigt enkel sida för att "vila" ögonen:

Nu tänkte jag visa baksidan av allra första sidan på det här inlägget.
Jag behöll en av baksidorna från det gröna pappret eftersom det var så kul, gammeldags reklambild.


Så här ser hela sidan ut, där jag använt Maja Designs papper, den tuffa serien: "Denim & Friends".


På andra sidan gjorde jag av med en udda sida med stora plastfickor (passar bra att fylla ut med fina papper).


Jag har varit sparsam med pynt, för att få fram det fina pappret från Maja Design. Men har ändå pyntat med stämplat vellum och dekorerat med "stjärnkanten" från Majas papper, samt några thickers i rosa och blått.

Färdigt sifferpapper.

Stämplat på Vellum (Ali Edward).

Mitt titelkort för veckan, och har här använt Malins Stämplar (Vecka):



Lite andra närbilder från första uppslaget, som var inspiration av moodboarden: 


Jag gillar att skriva (skrivmaskin) på det här pappershjärtat från ett notisblock från Ali Edwards, vardagsdokumentation . 


Och som alltid vill jag upprepa pynten, som den här blå bling-blomman och guldstickers samt en stickers med varje veckodag (Sunday):


Stämpeln 21 är från "Malins stämplar". 

Tack för titten!

DT-Gunilla (@gunilla_pysslar på instagram)







onsdag 17. april 2019

Ferie minner

Hei. I dag er det jeg DT-Elisabeth som skal gi dere litt inspirasjon. Jeg har denne gangen letet i noen gamle ferie-bilder.


Bildene er tatt på Lilleputthammer familiepark. Ett flott sted for de litt mindre barna. Lite køer og kjekk boltreplass.


Jeg har på denne siden brukt ferdige kort fra serien dreamy, Becky Higgins

Har klipt ut motiver og tekst fra noen av korta og laget små kluster. En fin måte å skjule uønskede detaljer på ett bilde, eller som jeg har gjort minsket litt ned på luften som var rundt motivet.


Det var det jeg hadde for i dag.

Husk vår pågående utfordring i forbindelse med vårt 5 års jubileum

Klem DT-Elisabeth 



søndag 14. april 2019

Blefjell tur 2019 - DT Jeanette

Min tur igjen til å inspirere dere, denne gangen drar vi i Maja arkene fra denim serien!
..........................................................................................................................................

Vi skal nemlig lage to sider layout med 1 mønster ark + litt rester av hvitt & blå toner.
Jeg vil nemlig dykke ned til Instagram konkurransen vi har hatt og finne fram mitt kort som var laget for uke 10 hvor jeg var i ferie modus for hyttetur.


Denne uka var vi på blefjell med svigerforeldrene mine, hvor vi sto på ski i dårlig vær og bakker, hvor kveldene ble brukt til spilling av både det ene og andre spillet. 
Så da har jeg som fortalt brukt denim arket til Maja design, Hvite bazzill & en dæsj med pynt av forskjellige slag, en del av pynten er forskjellige klistremerker fra Papirdesign ( Tror jeg har alle i serien snart nå ) 


Så jeg har dratt ut noen av bildene jeg vil dele med dere, her ser dere jeg har brukt klistremerker, woodveners som er dynket i distress blekk. Ikke så mye av maja arket som synes, men håper det lille dere får se, er en liten inspirasjon. 
For har dere sett over hvor mange fine ark man kan klippe opp og bruke til project life, for det blir utrolig fint og bruke ett ark over hele linja! Jeg skal nok bruke det mye framover! Gleder meg spesielt til å hoppe ned i vår/sommer arkene til både Maja Design & Papirdesign! Gleder meg!!! 

Ha en fin påske til uka folkens! 
DT- Jeanette 

onsdag 10. april 2019

Mars 2019

Då var det dags för mig, DT-Emma, att visa upp sidan jag har gjort för mars månad.



Titelkortet är enkelt, bara en die cut med månadens kalender, ett par wood veneers och några enamel dots.

De två 4x6-korten längst upp till vänster respektive längst ned till höger är enkla journalingkort som jag limmat fast delar av 3x4-kort på, för att göra dem mer personliga och anpassade efter just min sida och det jag vill dokumentera. På bägge har jag konturklippt foton och satt fast med 3D-kuddar, och på det högra hamnade även en stämpel, en remsa från ett 3x4-kort och några enamel dots.

Raden med 3x4-kort är även den enkel. Först ett filler-kort som har fått vara precis som det är, ett stort foto där jag skrivit text med stickers och limmat på en wood veneer, ett journaling kort bara med skriven text, och så till sist ett fillerkort där jag använd stickers och Thickers för att skriva texten.

På det sista 4x6-kortet, det längst ned till vänster, har jag limmat på ett litet foto, wood veneers, och så en hemgjord flair.

 Nedan en närbild på den övre delen av sidan. Jag tycker speciellt om titelkortet, jag är väldigt förtjust i mönstret och färgen på det.

På det stora hela en väldigt enkel sida, men det kan vara trevligt med enkelt också. Tack för titten!

~Emma

søndag 7. april 2019

Pepsipus

Idag er det min tur å komme med litt inspirasjon. Idag har eg laga ei Pl side med katten, no når vi ikkje har hund lengre, er det han som blir det nye fotoobjektet ;) To første bildene er fra vi fekk han i sommer og dei to siste er fra han blei 1 år.

I sommer var det så varmt at vi var nødt å ha dørene åpne, og katten var ikkje gammel nok til å vere ute aleien, så da ble løsningen en bitteliten hundesele. Han var nok ikkje heilt fornøyd. Men han var meget fornøyd når han endelig fikk gå fritt ute :)

Her er min moodboard


Litt dårlige bilder på PL-sida, men ikkje lett å få tatt bilder når det er blitt mørkt. Blei lite pynt på denne sida, men arkene eg har brukt var så fine i seg sjøl at eg ville ikkje ødelegge dei... 




Utfordringa denne gangen er å bli inspirert av moodboardene våres, så kom og bli med. Du kan lage ett bidrag til hvert inspirasjonsbilde om du vil. Her finner du utfordringa :)

DT-Annelen

onsdag 3. april 2019

PL Dagbok

I dag vil jeg vise en side fra min project life dagbok.
Jeg bruker stort sett 5-6 dager på en side i stedet for å følge en hel uke. Synes det blir bedre i forhold til lommene. Her har jeg valgt å bruke kun små kort og da blir det en lomme til tekst og en til bilde pr dag. Kortene setter jeg som regel opp på forhånd, datoer og pynt kommer på underveis.


På denne siden har jeg brukt PL kort fra Becky Higgins - high five edition, tall dies fra Quickutz, stempel og dies fra Lawn Fawn og diverse stickers.

Håper dette var til litt inspirasjon.
Klem fra DT Bodil