søndag 16. august 2020

PL om jobbiga händelser


Hej DT-Gunilla här,
Idag kommer jag berätta något som ändå är högaktuellt efter det här halvåret 2020, om hur jag väljer att dokumentera otäcka händelser. Ni minns väl alla 7 april 2017? Då terrorn slog till i Stockholm? Det var samma tillfälle som vi skulle försöka fira min äldste sons 18-årsdag - en märklig fest med blandade känslor där födelsedagsbarnet kom nästan sist av alla eftersom han fick promenera hela vägen från stan.

Det här är också något som jag vill dokumentera. Här valde jag att kombinera PL med LO för just den veckan, på en LO har jag chans att lägga med mycket dokumentation.


Den långa dokumentationen skrev jag ut från datorn på vanligt A4-papper.


En närbild på dokumentation, det var mycket jag ville ha sagt och tyckte inte det fick plats på ett litet PL-kort.


Nedan är ett tidningsurklipp som jag fotat, (för att få det mer hållbart).


Och här är fotot från PL-sidan, när vi väntar på festgästerna som pga terrorattacken anländer en i taget under flera timmar. 

Jag har förtydligat klockslaget 14:28 som var när själva attacken ägde runt och märkligt nog det klockslag som min son föddes (18 år tidigare!)



Mitt i det onormala kom en vardag också, som jag lade in i samma vecka, man får försöka fånga det bra också. Men lite bling har jag fått in också eftersom vi ändå firade en 18-åring denna vecka.


Jag gillar det ovanliga PL-kortet som egentligen var format 4X4 men det löste jag med att sy igen ursprungliga 4X6-PL-fickan (med Fuse Tool) och lägga in bling i den smala fickan bredvid.

Tack för titten!
/DT-Gunilla

Välkommen in på gunilla_pysslar på instagram


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar