onsdag 12. juli 2023

Rubons på pl-sider

Hei. Mitt navn er Elisabeth Hatlen Hanssen, 49 år. Har en sønn på 12 og 4 voksne bonusbarn, hvorav min sønn og bonusgutt på 20 bor hos oss. Jeg har hvert med som designer her i projectlife i Norge tidligere, og etter noen års pauser så er jeg nå så heldig at jeg får lov og komme tilbake. Det er jeg veldig takknemlig for. 

Mye har endret seg de siste årene, men det vil dere få ett innblikk i etter hvert som jeg får scrappet noen sider. Jeg har holdt på med bilder fra 2016 i flere år nå, men nå er jeg endelig nesten ferdig, sånn at jeg kan gå videre. Det er en ubeskrivelig deilig følelse, når man har stått fast så lenge. 

I dag skal jeg vise dere noen sider fra det berømte 2016. Dette er slutten av sommerferien den gang, og nå har jeg bare ett par sider igjen av denne ferien og dette året. YEY, for en glede og lykkefølelse!

Jeg har laget 2 sider, som henger litt sammen, men som er forskjellige. Bildene er tatt i samme tidsrom, men i forskjellige settinger. Har brukt de samme seriene med pl-kort på begge sidene, men gitt de forskjellige uttrykk. 


Den første siden har jeg brukt mye brunt og gull samt detaljer i blått og rosa, for og framheve solnedgangen. Papirene er pl-kort fra Becky Higgins, Dreamy edition og Kaiser Craft, Sparkle.
Jeg bare elsker de to seriene og de passer så fint sammen. 
Jeg har svertet pl-kortene med rosa ink. 
Dette framhever de lyse kortene og solnedgangen på bildene. 
Stanset ut beskrivende tekster i glitrende gull kartong
Dottene er gjenomsiktige for å fremheve vannet
*



I hjørnet på dette bildet (over) har jeg satt på litt rubons, Det viser ikke så godt her, da bakgrunnen var litt mørk, men det er der, og lager liv til siden. 
Rubonsen jeg har brukt er fra 49 and market, tidal wave.
Denne er i grønn mot blått og finnes også i andre fargenyanser.

*



Her har jeg brukt kun tekst på ett lysere felt av ene bildet.
Da viser det bedre. Har brukt samme rubonsen.
*



Neste side har vi forflyttet oss bort til solsengene på båten. Selv om solen er på vei ned, storkoste ungene seg. På denne siden har jeg valgt mer rosa kort og brutt det med litt gult og grønt. Egentlig en vanskelig side og finne rett farge til, da de orange solstolene var veldig dominerende. Men ble fornøyd med valget til slutt. prøvde og roe orange fargen med noen hvite tekster fra papirdesign.
*




På dette kortet satt jeg på rubons, tekst med noen splatter i grønt bak. Hadde egentlig tenkt og vise dere kortet før og etter, men jeg hadde ikke flere kort igjen av dette. En tydelig favoritt der. 
Den lille sorte teksten er også rubons.
*

Sidene er ellers pyntet med tekster fra papirdesign og dotter. 
Jeg bruker nesten alltid dotter på mine sider.

Det var det jeg hadde til dere for denne gang. 
Følg meg gjerne på facebook gruppen Elisabeth's scrappehjørne, 
der jeg legger ut mine kreative krumspring.


Takk.
DT-Elisabeth




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar